Arsenal: „Wenger a következő szezonban is a klubnál lesz”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.16. 13:44
Lee Price német labdarúgással foglalkozó szakértő úgy véli, teljesen egyértelmű, hogy Arsene Wenger lesz a 2017–2018-as szezonban is az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal menedzsere.

Price volt, aki beszámolt róla, hogy a Schalkétól szerződése lejárta után távozó bosnyák Sead Kolasinac július 1-jétől az „ágyúsok” játékosa lesz. Price szerint ez az átigazolás Arsene Wenger jövőjével kapcsolatban is megadta a választ.a Schalkétól szerződése lejárta után távozó bosnyák Sead Kolasinac július 1-jétől az „ágyúsok” játékosa lesz. Price szerint ez az átigazolás Arsene Wenger jövőjével kapcsolatban is megadta a választ.

„Ez rendkívül okos igazolás, olyan, amilyenre az Arsenalnál évek óta nem volt példa – vezette le Price a transzfert. – Hosszú távú befektetésről van szó, ebből kifolyólag a tárgyalások alatt Kolasinac számára egyértelművé vált, hogy a következő szezonban Wenger keze alatt játszhat. A szakember ezt valószínűleg elárulta a játékosnak és ügynökének, pontosan amiatt, mert a Wenger jövőjével kapcsolatos kérdőjel megakadályozhatta volna Kolasinac klubváltást.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik