Arsenal: Valenciában folytatja a középpályás – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.11. 16:39
Arsene Wenger után a klubok is bejelentették, hogy Francis Coquelin az Arsenal labdarúgócsapatától a spanyol élvonalbeli Valenciához igazolt. A francia középpályás 2022 nyaráig írt alá, kivásárlási ára 80 millió euró lett.

Az Arsenal menedzsere a Chelsea elleni Ligakupa-elődöntő után megerősítette, hogy Coquelin távozik a klubtól, és a hírt csütörtök délután a Valencia is bejelentette a hivatalos honlapján. A középpályás 2008 nyarán a Lavaltól szerződött a londoniakhoz, ám alapemberré csak a 2014–2015-ös idényben tudott válni, több kölcsönkitérőt követően (Lorient, Freiburg, Charlton).megerősítette, hogy Coquelin távozik a klubtól, és a hírt csütörtök délután a Valencia is bejelentette a hivatalos honlapján. A középpályás 2008 nyarán a Lavaltól szerződött a londoniakhoz, ám alapemberré csak a 2014–2015-ös idényben tudott válni, több kölcsönkitérőt követően (Lorient, Freiburg, Charlton).

Coquelin vételárát nem hozták nyilvánosságra, de egybehangzó sajtóhírek szerint a Valencia 12 millió fontot kell utaljon az Arsenalnak.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik