Arsenal: titkos egyezség a Barcával arról, hogy Fabregas tabu

Vágólapra másolva!
2010.04.14. 15:23
Peter Hill-Wood, az Arsenal labdarúgócsapatának elnöke kijelentette: a Barcelona legmagasabb rangú vezetői tettek ígéretet a közelmúltban arra, hogy a nyáron nem próbálják meg elcsábítani Cesc Fabregast, a londoniak katalán játékmesterét.

„A két csapat Bajnokok Ligája-negyeddöntője idején folytattunk bizalmas megbeszélést, és az Arsenal nem hiszi, hogy a lehető legmagasabb szinten tett ígéretet, mely szerint (ezen a nyáron) nem érdeklődnek, bárki is megszegné" – jelentette ki Peter Hill-Wood, az Arsenal elnöke, nem titkolván: az „ágyúsok" elöljáróit felzaklatták az ellentétes tartalmú médiatalálgatások.

Hill-Wood hozzátette: a londoniak arra is ígéretet kaptak, hogy a Barca nem választ kerülő utat, hanem egyenesen hozzájuk fordul, ha egyszer mégis visszavásárolná neveltjét. Ami amúgy az Arsenal elnökének magánvéleménye szerint nem biztos, hogy jót tenne Fabregasnak, mert „kétséges, hogy beférne abba a nagyszerű csapatba, amellyel a barcelonai vezetők egyébként is tökéletesen elégedettek".

Mint arról beszámoltunk, Lionel Messi, a Barca csatára Fabregas barcelonai szerződtetésének szükségességéről nyilatkozott – igaz, nem jelölte meg az időpontot, szerinte mikor tér vissza mellé egykori klubtársa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik