Arsenal: „Számíthat rám” – Wenger üzent Ljungbergnek

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.12.04. 15:43
null
Ljungberg bármikor segítséget kérhet korábbi főnökétől (Fotó: AFP)
Az Arsenal korábbi menedzsere, Arsene Wenger is elmondta véleményét korábbi játékosa, Freddie Ljungberg (egyelőre átmeneti) kinevezéséről. A franciát a Sky Sports kapta mikrofonvégre – Wenger elmondta, bármikor szívesen áll az ifjú szakember rendelkezésére.


Ljungberg korábban már utalt rá, hogy szívesen beszélgetne Wengerrel, amíg az Arsenalt irányítja – erről kérdezték a 70 éves korábbi menedzsert.

„Bármikor szívesen segítek a korábbi játékosaimnak és a korábbi csapatomnak. Ha Freddie-nek szüksége van rám, természetesen számíthat rám. Túl sokat viszont nem akarok beszélni az Arsenalról, lélekben mindig a klubbal vagyok, szeretném, hogy jól szerepeljen. Freddie rendkívül elszánt, régóta vágyott erre a munkára. Kapott egy lehetőséget, az élet is egy lehetőség, hagyjuk őt dolgozni az ötletein és támogassuk!”

Mint ismert, Freddie Ljungberget a múlt héten nevezték ki megbízott menedzsernek az Arsenalnál Unai Emery menesztése után. A svéd kilenc évig volt Wenger játékosa az „ágyúsoknál”.

SPORF on Twitter

Arsene Wenger on Freddie Ljungberg's interim @Arsenal role: "If he needs to talk then I'm always available." Once a manager, always a manager. https://t.co/NVFv40uRh8



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik