Arsenal: Ramsey említésre sem méltatta a lábát eltörő Shawcrosst

Vágólapra másolva!
2010.03.05. 22:19
Aaron Ramsey először nyilatkozott azóta, hogy a múlt héten kettős lábszártörést szenvedett a Stoke City elleni mérkőzésen. Az Arsenal játékosa köszönetet mondott az őt támogatóknak, ám a sérülését okozó Ryan Shawcrosst meg sem említette.

„Tisztán emlékszem a történtekre, az ütközés után láttam, hogy eltört a lábam, amely rendellenes szögben állt – idézte fel a borzalmas esetet Ramsey. – Úgy érzem, egyre jobb formába kerültem az idény során, így különösen rosszul jött ez a sérülés."

„Nagyon jól esett az a sok szeretet, amit az emberektől kaptam, beleértve több különböző klub szurkolóit is. Szeretnék külön köszönetet mondani az Arsenal orvosi stábjának, a kórházban engem ellátóknak, valamint a Stoke Citynek a részükről érkező orvosi segítségért."

„Glenn Whelan különösen rendes volt velem, nagyra értékelem, hogy ott a gyepen egyből megpróbált segíteni – méltatta a Stoke játékosát a 19 éves walesi játékos, majd saját klubjának szurkolóit is megdicsérte. – Végül, de nem utolsó sorban, teljesen meghatódtam az Arsenal-szurkolók fantasztikus üzenetein. Büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a játékosa vagyok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik