Arsenal: „Nem értem! Ez sokkal nagyobb csapat, mint a Juve!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.08. 15:05
Mint arról beszámoltunk, Aaron Ramsey a nyártól a Juventus labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását, azaz 11 év után búcsút int az Arsenalnak. És ezt Tony Adams, a londoniak legendája nem tudja feldolgozni…

„Mikor én elhagytam az Arsenalt, akkor még úgy volt, hogy a Juventus játékosai akartak ideigazolni, nem pedig fordítva” – mondta a Sky Sportsnak Adams, aki elmondta, nem tudja felfogni, miért akarna Ramsey Torinóba igazolni. „Mikor én elhagytam az Arsenalt, akkor még úgy volt, hogy a Juventus játékosai akartak ideigazolni, nem pedig fordítva” – mondta a Sky Sportsnak Adams, aki elmondta, nem tudja felfogni, miért akarna Ramsey Torinóba igazolni.

„Aaron Ramsey egyszerűen túl jó játékos ahhoz, hogy elengedjük. És őszintén megmondom, nem is értem ezt az egészet. Miért akarna a Juventusba menni? Hiszen az Arsenal sokkal nagyobb csapat…” – tette hozzá Adams.

A walesi középpályás a hírek szerint heti 400 ezer fontot keres majd, így ő lesz a világon a 8. legjobban fizetett labdarúgó, és nem mellesleg minden idők legjobban fizetett brit futballistája.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik