Arsenal: már tárgyalnak a Cityvel Sánchezről – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.08. 12:02
null
Alexis Sánchez hamarosan a Manchester City játékosa lehet (Fotó: AFP)
A goal.com megbízható forrásokra hivatkozva adott hírt arról, hogy az Arsenal és a Manchester City megkezdte a tárgyalásokat Alexis Sánchez klubváltásának ügyében.

 

A portál szerint a londoniak arról informálták a bajnokságot 15 pontos előnnyel vezető manchesteri együttest, hogy 35 millió font (39.4 millió euró) körüli összeget szeretnének kapni a chilei klasszisért. Bár a City ennyi pénzt valószínűleg nem fizet ki Sánchezért – akinek a nyáron lejár a szerződése –, a klubnál bizakodóak, hogy el tudják kerülni a nyári átigazolási időszak utolsó napján kialakult „drámai esetet”, amikor amiatt esett kútba az üzlet végül, hogy az Arsenal nem tudta megszerezni a monacós Thomas Lemart.

A goal.com klubhoz közeli forrásai szerint ezúttal is fennáll annak a lehetősége, hogy az „ágyúsok” megpróbálják minél későbbre tolni a megállapodást, ám ezúttal jóval nagyobb a valószínűsége annak, hogy végül egymás tenyerébe csapnak a felek. Txiki Begiristain, a Manchester City sportigazgatója pénteken és vasárnap is az Arsenal képviselőivel tárgyalt, hogy dűlőre jussanak a részletekben. A City abban bízik, hogy 25 millió fontért (28 millió euró) lecsaphat a most zajló szezonban 21 tétmérkőzésen nyolcszor betaláló klasszisra, így a végleges vételár valahol félúton, 25 és 35 millió font között lehet.

Ami a játékost illeti, Sánchez reméli, hogy hamarosan eldől, hol folytatja, valamint hogy minél hamarabb sor kerül a hivatalos bejelentésre is.

Szintén az Arsenallal kapcsolatos hír, hogy a Daily Mail szerint a Manchester United még a télen szerződtetné Mesut Özilt. A német futballista szerződése Sánchezéhez hasonlóan a nyáron lejár, így ezt követően szabadon igazolhatóvá válik – kivéve persze, ha hosszabbít közben –, de a mostani átigazolási időszakban még kaphat érte pénzt a londoni csapat. Érdekesség, hogy az angol lap szerint a „vörös ördögök” éppen 35 millió fontot adnának a klasszis irányítóért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik