Arsenal: ingyen szereznék meg a Manchester United spanyolját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.26. 11:17
null
Ander Herrera ötödik idényét tapossa az MU-nál – lehet, egyben az utolsót (Fotó: AFP)
A Daily Mail információi szerint az Arsenal hivatalosan is felvette a kapcsolatot Ander Herrera menedzsmentjével és szeretné a nyáron megszerezni a futballistát. A spanyol középpályás jelenlegi szerződése az idény végén kifut a Manchester Uniteddel, s egyelőre nem tudtak megállapodni a hosszabbításról.

 

Az Arsenalnak állítólag a Paris Saint-Germainnel kell megküzdenie Herreráért, aki egyelőre nem zárja ki azt sem, hogy marad az MU-ban.

„Igyekszem nem terhelni magam azzal, mi lesz négy hónap múlva, így nem tudom, hogy ez lesz-e a manchesteri karrierem vége. Az a dolgom, hogy az idény hátralévő részében is a maximumot nyújtsam, a többit majd az ügynököm elintézi. Mindkettőre megvan az esély, arra is, hogy maradok és arra is, hogy másutt folytatom” – idézi a lap Herrerát, akit a hírek szerint megtartana a United, ám a fizetéséről nincs egyezség. A spanyol jelenleg 80 ezer fontot keres hetente, és a menedzsere szeretné, ha ez az összeg a jövőben a 150 ezer fonthoz állna közelebb.

A Daily Mail szerint a 150 ezer font az Arsenalis sok lenne, ám egy jelentősebb fizetésemelést állnának a 29 esztendős labdarúgónak, amennyiben Londonba költözik a nyáron.

Herrera 2014 nyarán 24 millió fontért cserébe igazolt az Athletic Bilbaótól a Unitedhoz, azóta 186 tétmérkőzésen jutott szóhoz, 20 gólt szerzett, nyert egy Európa-ligát, egy FA-kupát és egy Ligakupát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik