Arsenal: „Ha meghalok…” – zseniális poén Wengertől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.05. 20:39
null
Arsene Wenger nem felejtette el a Manchester United elleni 2004-es bajnokit (Fotó: AFP)
Néhány napja Párizsban jótékonysági eseményen vett részt az Arsenal korábbi ikonikus menedzsere, Arsene Wenger. Beszélgettek is vele, és az egyik mondata különösen szórakoztatóra sikerült.

 

Wenger az Arsenal 2004 októberében, a Manchester United ellen 2–0-ra elveszített, sok vitatott játékvezetői ítélettel tarkított mérkőzését hozta szóba, ezen a meccsen szakadt meg az „ágyúsok” lenyűgöző, 49 meccses veretlenségi szériája – végül a bajnokságban is csak a második helyen végeztek.

„A Manchester United elleni mérkőzésen szakadt meg a legyőzhetetlenségünk, egy olyan találkozón, amelyért részben a játékvezetők is felelősek voltak az eredményért. Nem érdemeltünk vereséget. Ha meghalok, megkérdezem majd Istent, hogy hova kerültek a bírók, mielőtt a menny és a pokol közül választok.”

Football Factly on Twitter

"We lost our status as Invincibles against Man Utd in a game where referees shared some of the responsibility. It wasn't deserved. When I die, I'm going to ask God where the referees are before I choose between Heaven and Hell." - Arsène Wenger



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik