Arsenal: „Ez egy nagy lehetőség, gondolkodom az ajánlaton…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.10. 21:07
David Ospina, az Arsenal labdarúgócsapatának kapusa, elismerte, fontolóra vette az Everton átigazolási ajánlatát.

David Ospina nincs egyszerű helyzetben, a londoniak kolumbiai kapusa az előző idényben – köszönhetően többek közt Wojciech Szczesny balhéinak – beverekedte magát a kezdőcsapatba, ám Petr Cech érkezésével újra a kispadra kerülhet.David Ospina nincs egyszerű helyzetben, a londoniak kolumbiai kapusa az előző idényben – köszönhetően többek közt Wojciech Szczesny balhéinak – beverekedte magát a kezdőcsapatba, ám Petr Cech érkezésével újra a kispadra kerülhet.

„Az Arsenal játékosa vagyok, a szerződésemből pedig még négy évre hátravan. Meglátjuk, mi lesz…” – mondta az As-nek Ospina, akit az angol sajtó már többször hírbe hozott az Evertonnal.

„Cech személyében egy nagyszerű kapus érkezett, akivel erősebb lett a csapat. Sok mindent figyelembe veszek a döntésem meghozatala előtt, beszélni akarok a menedzseremmel és Arsene Wengerrel is. Elmondhatom, valóban elgondolkodtam az Everton ajánlatán, nagy lehetőség ez számomra...” – tette hozzá sejtelmesen a kolumbiai.

Ospina 18 bajnokin lépett pályára a legutóbbi idényben a Premier League-ben, ezeken összesen 11 gólt kapott. A kapus piaci értékét a transfermarkt.de 8 millió euróra becsüli – a hírek szerint a liverpooliak ezt ki is fizetnék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik