Arsenal: elhoznák Felipe Andersont a West Hamből

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2020.09.04. 11:13
null
Sok alkalma nem volt az örömre az elmúlt idényben Felipe Andersonnak, de egy klubváltás új löketet adhat a brazil karrierjének (Fotó: AFP)
Felipe Anderson az ígéretes bemutatkozást követően nem nyújtott jó teljesítményt a West Ham Unitednél, az Arsenalban új esélyt kaphat a bizonyításra.

 

A Premier League előző idényében 8. helyen végző Arsenal meglepő igazolásra készül a Mirror értesülési szerint: kölcsönbe szerződtetnék Felipe Andersont, a West Ham United szélsőként és támadó középpályásként is bevethető játékosát.

A 27 éves brazil két éve igazolt a londoniakhoz, első idénye pedig ígéretes volt a „kalapácsosoknál”, de az ezt követő 2019–2020-as évadban a teljesítménye visszaesett, csupán egy gólt és négy gólpasszt tudott felmutatni, sőt, David Moyes vezetőedző téli érkezését követően az alapemberek közül is kikerült.

A középpályás vélhetően szívesen hagyná maga mögött a sikertelen időszakot, ezért is jöhet jól neki az Arsenal érdeklődése, amelynélMikel Arteta vezetőedző szeretné megerősíteni a támadósort.

Anderson 2018-ban érkezett a Premier League-be, előtte a Lazio és a Santos játékosa volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik