Arsenal: elhappolják az „ágyúsok” orra elől a 23 gólos támadót?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.27. 12:15
null
Pépé Olaszországban köthet ki (Fotó: AFP)
Nicolas Pépé a várakozásokkal ellentétben vélhetően mégsem az Arsenal labdarúgócsapatánál köt ki.

 

Noha az elmúlt hetekben arról lehetett olvasni, hogy az Arsenal közel áll ahhoz, hogy megállapodjon a Lille vezetőségével a 24 esztendős Pépé átigazolásának ügyében, a Tuttosport szombaton arról számolt be, hogy a francia klub elnöke, Gérard López a legutóbbi nyilatkozatában már arról beszélt, hogy az elefántcsontparti támadó játékjogáról megállapodott a Napolival, így Nicolas Pépé vélhetően Olaszországban folytatja pályafutását.

„A Napoli rábólintott az általunk szabott nyolcvanmillió eurós árra – idézi a Lille első emberét a Tuttosport. – Innentől neki kell eldöntenie, hogy mit szeretne és hová menne. Tudtommal több megkeresése is van. Hétfőn visszatér a nyaralásából, aztán meglátjuk. Tavaly megkértük, hogy maradjon még egy idényre, cserébe megígértük neki, hogy most nyáron elengedjük.”

A Sky Sports Italy ennek kapcsán már arról ír, hogy Pépé ügynöke néhány nappal ezelőtt Nápolyban járt, ahol egyeztetett a Napoli vezetőségével a támadó szerződéséről. A BBC hozzáteszi, hogy az Arsenal is ott van a játékos kérői között, s Pépé fizetési igényét a Napolinál első körben sokallták, így elképzelhető, hogy Olaszország helyett Angliába igazol.

Nicolas Pépé az előző idényben összesen 23 gólt szerzett (emellett kiosztott 12 gólpasszt is) a Lille színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik