Arsenal: Cazorla megerősítette, vinnék Casillast

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.09. 19:20
Santi Cazorla a Sport360-nak adott nyilatkozatában elismerte, hogy csapata, az angol Arsenal érdeklődik a Real Madrid spanyol kiválósága, válogatottbeli honfitársa, Iker Casillas iránt.

„Mondtam Ikernek, hogy szívesen venném, ha találkoznánk az Arsenalban – mondta Santi Cazorla, aki 2012 nyarán szerződött a londoniakhoz. A középpályás tisztában van azzal, hogy a kapus szerződtetése nem egyszerű. – Az ő helyzete nagyon bonyolult, de mindenekelőtt szükség lenne egy döntésre. Sok klub szeretné őt, köztük az Arsenal. Viszont tisztában vagyok azzal, hogy nagyon nehéz lenne neki elhagynia a Real Madridot, mert leginkább ott folytatná.”Santi Cazorla, aki 2012 nyarán szerződött a londoniakhoz. A középpályás tisztában van azzal, hogy a kapus szerződtetése nem egyszerű. – Az ő helyzete nagyon bonyolult, de mindenekelőtt szükség lenne egy döntésre. Sok klub szeretné őt, köztük az Arsenal. Viszont tisztában vagyok azzal, hogy nagyon nehéz lenne neki elhagynia a Real Madridot, mert leginkább ott folytatná.”

A 32 esztendős kapusnak 2017 nyaráig élő szerződése van a Real Madridnál, viszont egy évvel ezelőtti sérülése után a házi rangsorban José Mourinhót követően a portugált nyáron váltó Carlo Ancelottinál is Diego López mögé szorult, bár a BL-ben például rendszeresen ő véd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik