Arsenal: az „ágyúsok” sztárja nem tér vissza Spanyolországba

Vágólapra másolva!
2015.04.02. 07:05
Santi Cazorla, az Arsenal és a spanyol válogatott labdarúgója cáfolta a pletykákat, melyek szerint a nyáron visszatér Spanyolországba és az Atlético Madridhoz igazol.

„Mint mindenki, én is hallottam a madridiak érdeklődéséről, de a távozásomról szóló hírek puszta pletykák. Az Arsenalra összpontosítok, boldog vagyok Londonban. Tizenöt percre lakom az edzőközponttól egy csodás, nyugodt környéken, a gyermekeim tanulják a nyelvet, ami nagyon fontos a számunkra – idézi Santi Cazorlát az El Mundo Deportivo. – Amíg úgy érzem, megbecsülnek, nincs okom a távozásra, maradok. Igaz, sohasem tudhatjuk, mit hoz a jövő.”Santi Cazorlát az El Mundo Deportivo. – Amíg úgy érzem, megbecsülnek, nincs okom a távozásra, maradok. Igaz, sohasem tudhatjuk, mit hoz a jövő.”

Cazorla 2012 nyarán igazolt Angliába a Málagától 16.5 millió fontért. Érkezése óta az ő nevéhez fűződik a legtöbb gólpassz a Premier League-ben: huszonhét találatot készített elő a spanyol karmester.

A mértékadó transfermarkt.de szerint a 26 millió euróra taksált Cazorla negyvenhárom mérkőzésen lépett pályára az Arsenalban a 2014–2015-ös szezonban, nyolc gólt szerzett és tizenkét gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik