Arsenal: kölcsönadhatják a mellőzött németet

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2018.12.21. 11:24
null
Kölcsönbe mehet a középpályás (Fotó:AFP)
Az angol Arsenal a téli átigazolási időszakban kölcsönadhatja a német világbajnok Mesut Özilt – számolt be róla a The Times.

A napilap szerint a 30 éves középpályást már a jövő hónapban kölcsönadná a londoni együttes, miután a játékos az idény 26 tétmérkőzéséből csupán 11-en kezdett.

A német futballista februárban írt alá új, 2021-ig szóló szerződést. Ezzel az Arsenal történetének valaha volt legjobban fizetett játékosává vált, heti 350 ezer fontra (124.5 millió forintra) nőtt a fizetése.

A csapat menedzsere, Unai Emery szerdán –miután az Arsenal kiesett a városi rivális Tottenham ellen az angol Ligakupából (0–2) – azt állította, hogy taktikai döntés miatt hagyta ki a játékmestert, pénteki sajtótájékoztatóján pedig hozzátette: minden jó mentalitású játékosra szüksége van, hogy a személyiségével és a képességeivel segítse a csapatot.

„Mesut Özilre is szükségünk van” – szögezte le, majd hozzátette: a német játékosnak van jövője a csapatban, ezt már többször meg is beszélte vele, ugyanakkor megérti azok csalódottságát, akik nem jutnak elég játéklehetőséghez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik