Arsenal: Aubameyang megtrollkodta Özil új frizuráját – kép

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.17. 16:49
Mesut Özil új, meglehetősen extrém frizurát mutatott be egy elveszített fogadás miatt, csapattársa, Pierre-Emerick Aubameyang pedig nem bírta ki, hogy ne trollkodja meg az Arsenal német középpályásának új hajviseletét.

Mesut Özil állítólag Alexandre Lacazette-tel kötött fogadást, s mivel veszített a crossbar challenge-ben (ebben a játékban különböző távolságokról kell eltalálni a keresztlécet), fodrászhoz kellett mennie egy meglehetősen extrém frizuráért. Ez pedig annyira jól sikerült, hogy Pierre-Emerick Aubameyang rögtön kihasználta a lehetőséget egy kis trollkodásra.Mesut Özil állítólag Alexandre Lacazette-tel kötött fogadást, s mivel veszített a crossbar challenge-ben (ebben a játékban különböző távolságokról kell eltalálni a keresztlécet), fodrászhoz kellett mennie egy meglehetősen extrém frizuráért. Ez pedig annyira jól sikerült, hogy Pierre-Emerick Aubameyang rögtön kihasználta a lehetőséget egy kis trollkodásra.

„Most már tudom, hogyan nyerték meg…” – utalt ezzel Aubameyang arra, hogy a nemrég világbajnoki címet szerzett amerikai női labdarúgó-válogatott egyik legjobbja, a gólkirályi címet és a torna legjobbjának járó díjat is besöprő Megan Rapinoe nagyon hasonlít az „új” Özilre.

A gaboni csatár a két kép mellett – minden bizonnyal kissé ironikusan – azt is megjegyezte, hogy ez Özil eddigi legjobban sikerült frizurája.

Aubameyang szerint Özil nagyon hasonlít Rapinoe-ra (Fotó: Instgram)
Aubameyang szerint Özil nagyon hasonlít Rapinoe-ra (Fotó: Instgram)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik