Arsenal: „Amikor tudta, hogy Drogba ellen játszik, teljesen bepánikolt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.13. 20:33
null
Philippe Senderosnak (balra) sokszor meggyűlt a baja Didier Drogbával (Fotó: AFP, archív)
Az Arsenal labdarúgócsapatának korábbi francia védője, William Gallas az RMC Sportnak nyilatkozva érdekes információkat osztott meg volt csapattársáról, Philippe Senderosról.

 

Az 57-szeres svájci válogatott középhátvéd – aki jelenleg az MLS-ben szereplő Houston Dynamo játékosa – 2003 és 2010 között állt az Arsenal alkalmazásában, ám a teljesítményét éveken át rengeteg bírálat érte. A Gallas által elmondottakból kiderül, hogy ha Senderos a meccseken is úgy futballozott volna, mint az edzéseken, akkor az „ágyúsok” szurkolói sokkal jobb szájízzel emlékeznének vissza rá.

„Jól ismertem Senderost. A meccsek előtt nagyon sokat kellett volna beszélnie az öltözőben, ehelyett azt láttad rajta, hogy izzad és nem érzi jól magát. Bizonyos csapatok és játékosok ellen különösen jól láthatóak voltak rajta ezek a tünetek. Amikor tudta, hogy a Chelsea és Didier Drogba ellen játszunk, teljesen bepánikolt. Olyan volt, mintha magában lejátszaná a saját meccsét, mielőtt kimenne a pályára” – árulta el Gallas.

„Ahogyan láthatták, a pályán sajnos »elfelejtett futballozni«, nem játszott jól. A saját csapattársai ellen sokkal jobban teljesített” – tette hozzá a korábbi francia válogatott hátvéd, aki 2014-ben vonult vissza a profi futballtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik