Arsenal: áll a bál, megtagadta az utazást a csapatkapitány!

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2019.07.11. 12:33
null
Laurent Koscielny úgy döntött, inkább nem utazik a csapattal az Egyesült Államokba (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal a hivatalos honlapján tájékoztatta a csapat szurkolóit, hogy Laurent Koscielny megtagadta a csapattal való elutazást az idény előtti amerikai felkészülési tornára.

 

A londoni klub közleményt adott ki, melyben csalódottságukat fejezik ki a játékos döntésével kapcsolatban.

„Csalódottak vagyunk Laurent tette miatt, amely szembemegy a világos utasításainkkal. Bízunk benne, hogy megoldódik az ügy, további tájékoztatást nem adunk ezen a ponton” – olvasható a rövid kommünikében.

Az Arsenal hamarosan megkezdi tengerentúli túráját az Egyesült Államokban, ahol többek között a Colorado Rapidsszal, a Bayern Münchennel, a Fiorentinával és a Real Madriddal is megmérkőzik.

A 33 éves védő – aki egyébként az „ágyúsok” csapatkapitánya – tavaly decemberben tért vissza a pályára súlyos sérülése után, attól kezdve pedig alapemberként számított rá Unai Emery.

Koscielny szerződése 2020 nyaráig érvényes, ám egyes pletykák szerint mindenképp váltani szeretne, legszívesebben pedig hazájába, a francia élvonalba térne vissza – a BBC ezzel kapcsolatban arról ír, hogy a védő néhány napja azt kérte az Arsenaltól, bontsa fel a szerződését, ám az angolok ezt visszautasították, Koscielny ezért határozott úgy, hogy nem tart csapatával Amerikába.

Arsenal FC on Twitter

Club statement on Laurent Koscielny


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik