Arsenal: Adjátok el Özilt, Zijes jobb nála – Overmars

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.15. 17:56
null
Overmars az Arsenal helyében megvásárolná Zijest (Fotó: AFP)
Marc Overmars, az Ajax labdarúgócsapatának sportigazgatója korábbi együttese, az Arsenal helyében eladná Mesut Özilt, a helyére pedig elvinné Hakim Zijest.

 

A 26 esztendős, 23-szoros marokkói válogatott támadó az amszterdamiak egyik kulcsfigurája volt az idényben, 49 összecsapáson 21-szer volt eredményes, emellett kiosztott 24 gólpasszt is.

Zijes májusban közölte az Ajax vezetőségével, hogy távozni szeretne, s a felek meg is állapodtak: amennyiben Zijesért bejelentkezik egy élcsapat, akkor a hollandok elengedik a játékost.

Marc Overmars, az Ajax sportigazgatója Zijes kapcsán most arról beszélt, hogy ő az Arsenal helyében megvásárolná a marokkóit, s eladná Mesut Özilt.

„Hogy őszinte legyek, kicsit meglep, hogy ilyen nagy a csönd Zijes körül. Évek óta jól teljesít, a mutatói is kiválóak, ezt sok klubnál nézik is nagyon – idézi a Voetbal International Overmarsot. – Úgy vélem, Zijes jobb Özilnél. Az Arsenalnak biztosan azt javasolnám, hogy adja el Özilt, s a helyére vegye meg Zijest, de a vezetőség úgysem hallgat rám, így elképzelhető, hogy Hakim velünk marad.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik