Arsenal: A klub nem tisztességes velem – távozna a támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.25. 11:58
Lucas Pérez, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal támadója nem boldog az „ágyúsoknál”, és távozna a klubtól.

A spanyol támadó 2016 nyarán érkezett az Arsenalhoz a Deportivo La Corunától, ám az előző kiírásban mindössze 22 mérkőzésen kapott lehetőséget Arsene Wenger menedzsertől.

A 28 esztendős játékos ennek, és Alexandre Lacazette szerződtetésének kapcsán elégedetlenségének adott hangot: Pérez szerint az Arsenal tisztességtelenül bánt vele, az pedig az utolsó csepp volt a pohárban, hogy a klub az ő megkérdezése nélkül odaadta a kilences mezszámot az újonnan érkező Lacazette-nek.

„Az Arsenal nem volt velem tisztességes, és az, hogy elvették tőlem a mezszámomat és odaadták egy csapattársamnak, mindezt anélkül, hogy bármit is mondtak volna, az utolsó csepp volt a pohárban – mondta Pérez, aki a 28-as dresszt kapta meg a régi helyett. – Ez nem túl szerencsés, így nem folytathatom. Mindent megtettem a klubért, de ők nem is reagáltak az egészre. Többé pedig nem vehetem fel a mezt.”

„Szeretnék bekerülni a spanyol válogatottba, játszani szeretnék. Ehhez azonban távoznom kell. Azt hiszem, jobb helyem lesz a hazámban, a Deportivóval. Becsapva érzem magam. Februárban nem engedtek el Kínába, és azt az ígéretet kaptam, hogy több játéklehetőséget biztosítanak nekem, de ezek után még kevesebbet lehettem a pályán. A mezszámom körüli mizéria pedig tényleg az utolsó csepp volt a pohárban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik