Arsenal: a City ismét megpróbálja – 60 millió font Sánchezért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.15. 10:06
null
Alexis Sánchez iránt ismét érdeklődik a Manchester City (Fotó: AFP)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Manchester City 60 millió fontot (mintegy 66 millió eurót) kínál a rivális Arsenalnak Alexis Sánchezért.

 

A The Telegraph úgy tudja, a Manchester City újabb rohamot indít a Premier League előző kiírásában 24 gólig jutó Alexis Sánchezért. A 28 éves chilei támadót ezen a nyáron már összeboronálták a Cityvel, sőt állítólag a Paris Saint-Germain és a Chelsea is érdeklődött iránta, ám utóbbi kettő letett a 115-szörös válogatott futballista megszerzéséről.

A Manchester City állítólag hajlandó lenne heti 400 ezer fontos (mintegy 441 ezer eurós) fizetést kínálni Sáncheznek – ha az Arsenal elfogadja a PL-ben az újonc Brighton 2–0-s legyőzésével rajtoló klub ajánlatát.

Alexis Sánchez sérülés miatt csak a lelátóról nézte végig, amint az Arsenal 4–3-ra legyőzte a Leicester Cityt az angol élvonalbeli bajnokság nyitó mérkőzésén, s a hírek szerint a kétszeres Copa Améria-győztes támadó a második fordulóban, a Stoke City ellen sem léphet pályára.

Arsene Wenger, az „ágyúsok” legendás menedzsere nemrég hangsúlyozta, Sánchez marad Londonban. Ugyanakkor a chilei szerződése a szezon végén lejár, ha addig nem hosszabbít vele az Arsenal, 2018 nyarán ingyen távozhat.

A Manchester City ezen a nyáron (eddig) körülbelül 240 millió eurót költött új játékosokra. Korábban olyan pletykák láttak napvilágot, melyek szerint Pep Guardiola, a manchesteri klub spanyol menedzsere 300 millió eurós büdzséből gazdálkodhat az idén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik