Anglia: méregdrága borral kedveskedne Mourinhónak a rivális tréner

Vágólapra másolva!
2017.12.20. 09:58
Szerda este az angol másodosztályban szereplő Bristol City a Premier League-ben második Manchester Unitedet látja vendégül a Ligakupában. Lee Johnson, a hazaiak 36 éves menedzsere nagyon készül a José Mourinhóval való találkozásra.

A Championshipben a harmadik helyen álló Bristol eddig többek között a Watfordot, a Stoke Cityt és a Crystal Palace-t ejtette ki a Ligakupában. Lee Johnson reméli, lesz lehetősége néhány perc erejéig eszmét cserélni José Mourinhóval, a „vörös ördögök” kétszeres Bajnokok Ligája-győztes menedzserével.

„Bízom benne, tudunk beszélgetni. Még egy 450 fontos [mintegy 160 ezer forintos] bort is vettem ajándékként! Kinyomoztuk, melyik a kedvence. Még a kislányom malacperselyét is ki kellett fosztanom” – idézi a BBC Johnsont, aki egy 2004-es Barca-Velha vörösborral készül meglepni kollégáját.

„Remélem, befárad az irodámba, és lesz öt-tíz perce beszélgetni. Ő korunk egyik legnagyobb edzője. Minden hozzám hasonló fiatal tréner számára példakép” – tette hozzá a 36 éves szakember.

A címvédő Manchester United szerda 21 órától csap össze a Bristol Cityvel.

ANGOL LIGAKUPA
NEGYEDDÖNTŐ
20.45:
Chelsea–AFC Bournemouth
21.00: Bristol City (II.)–Manchester United (Tv: Digi Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik