Anglia: Terry döntött, nem fogadta el az oroszok ajánlatát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.12. 19:41
Nem lesz a Szpartak Moszkva játékosa John Terry, a Chelsea labdarúgócsapatának legendás alakja. A 37 éves, 78-szoros angol válogatott középhátvéd az Instagram-oldalán indokolta meg, hogy miért mondott nemet a Vidi korábbi csatárát, Zé Luíst is soraiban tudó moszkvai egyesület hívására.

„Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy elutasítom a Szpartak Moszkva ajánlatát. Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak a Szpartaknak, és minden jót kívánjak a klubnak, valamint szurkolóinak a szezon hátralévő részére. Nagyon ambiciózus klub, lenyűgözött a profizmusa, de miután a családommal megvitattuk a helyzetet, azt a döntést hoztuk, hogy jelenleg nem ez lenne a megfelelő lépés számunkra” – írta Terry közösségi oldalán.„Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy elutasítom a Szpartak Moszkva ajánlatát. Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak a Szpartaknak, és minden jót kívánjak a klubnak, valamint szurkolóinak a szezon hátralévő részére. Nagyon ambiciózus klub, lenyűgözött a profizmusa, de miután a családommal megvitattuk a helyzetet, azt a döntést hoztuk, hogy jelenleg nem ez lenne a megfelelő lépés számunkra” – írta Terry közösségi oldalán.

A Sky Italia és a Sky Sports információira hivatkozva szombaton arról számoltunk be, hogy Terry már az orvosi vizsgálatokon is átesett a Szpartaknál, ám most kiderült, hogy mégsem igazol Oroszországba.

TERRY INSTAGRAM-BEJEGYZÉSE



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik