Anglia: Steven Gerrard kiakasztotta az internet népét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.09. 17:53
null
A problémát kiváltó ajándék (Fotó: Instagram)
Az egy éve visszavonult 114-szeres angol válogatott labdarúgó, Steven Gerrard és felesége valami igazán nagyszerű ajándékkal szeretett volna kedveskedni leányuk Lourdes hatodik születésnapja alkalmából. Azt nem tudni, hogy a kislány végül mit szólt az egyedi gravírozású tömör arany iPadhez, az viszont biztos, hogy az internet népét alaposan megosztotta az ajándékról posztolt fotó.

A Liverpool legendájának számos kedvelője szólt be az Instagramra kitett fotó miatt, leginkább azt sérelmezve, hogy a korábbi klasszis középpályás az emberek orra alá dörgöli a gazdagságát azzal, hogy a gyermekének valamivel több mint félmillió forintnak megfelelő értékű ajándékot vesz.

A szidalmazók között olyan hangok is akadnak, amelyek szerint nem is egészen világos, hogy mi szüksége van egy hatéves kislánynak iPadre, de a legvalószínűbb, hogy végül annak lesz igaza, aki szerint „ez egy igazán szép ajándék, Steven, jól fog mutatni majd rajta a paradicsomszósz...”

A 18 karátos arany borítást egyébként a „Boldog születésnapot, Lourdes! Sok szeretettel, Anya és Apa!” felirat díszíti, s Gerrard szándéka szerint a gravírozást készítő céget hivatott reklámozni, de ez vélhetően a legkevésbé sem érdekelte az embereket.

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik