Anglia: Mourinhónak igaza van, semmi értelme ennek – Conte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.23. 10:25
null
Ritka az egyetértés Mourinho és Conte között, de most ez a helyzet (Fotó: AFP)
Antonio Conte, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere egyetért José Mourinho véleményével, mely szerint Angliában mindenki meglenne a Ligakupa nélkül.

 

„Önző értelemben valóban egyet kell értsek José Mourinhóval, a Ligakupának semmi értelme, nem fontos sorozat. Ennek ellenére meg kell találjuk a legjobb megoldást, mert nem ilyen egyszerű a történet, sok csapat csak így juthat ki Európába, valamint – például a mi esetünkben – olyan futballisták is szerepet kaphatnak, akik kevesebbet játszanak” – mondta Conte, majd hozzátette, az Everton ellen debütálhat a nyáron szerződtetett Danny Drinkwater, aki eddig sérüléssel bajlódott.

Az olasz menedzser a távozásáról a közelmúltban felröppent pletykákra is reagált.

„Nem olyan vagyok, mint az elődeim, ezt fontos megérteni. A klubnak kell megítélnie a munkámat, de őszintén szólva nem aggódom. A múltban előfordult, hogy két-három vereség után kirúgták a menedzsert, ám mindenkinél más a helyzet. Ha azt kérdezik, mekkora nyomást érzek jelenleg, a válaszom: semekkorát.”

„Bízom a munkámban, mindent beleadok, egyedül az érdekel, hogy sikerre vezessem a játékosaimat és boldoggá tegyem a szurkolókat. Ilyen értelemben van rajtam nyomás, de csakis ebben a tekintetben. A drukkerek csodálatosak, a nevemet skandálják, ez persze felelősséggel jár. Kizárólag a feladatomra koncentrálok, nyomás azonban nincs rajtam.”

ANGOL LIGAKUPA
4. FORDULÓ (NYOLCADDÖNTŐ)
Kedd

20.45: AFC Bournemouth–Middlesbrough (II.)
20.45: Arsenal–Norwich City (II.)
20.45: Bristol City (II.)–Crystal Palace
20.45: Leicester City–Leeds United (II.)
20.45: Swansea City–Manchester United
21.00: Manchester City–Wolverhampton Wanderers (II.)
Szerda
20.45: Chelsea–Everton
21.00: Tottenham Hotspur–West Ham United

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik