Anglia: legyőzte a rákot, 13 hónap után visszatért a Man. United védője!

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.10.22. 07:24
null
Max Taylor 13 hónap után visszatért (Fotó: manutd.com)
Nem mindennapi történet Max Tayloré: a Manchester United 19 esztendős védőjénél az előző év végén diagnosztizáltak rákos daganatot, ami miatt félbe kellett szakítania karrierjét. A 2000 januárjában született védő azonban legyőzte a betegséget, s míg februárban kopaszra borotvált fejéről, egy kórházi ágyban fekve osztott meg fotót Instagram-oldalán, vasárnap a visszatérésétől volt hangos a közösségi média.


Taylor szeptember közepén tért vissza az edzésbe, most pedig eljött a pillanat, a Manchester United U23-as csapatában csereként lépett pályára a Swansea otthonában 4–1-re megnyert összecsapáson.

„Nagyon büszke és boldog vagyok, hogy visszatérhettem a csapattársaim, a barátaim mellé. Nélkülük, a családom és természetesen az orvosok és az ápolók odaadó munkája nélkül nem lehetnék itt. Köszönettel tartozom mindenkinek, a klub és a kórház orvosi és sporttudományos csapatának. Keményen dolgozom azért, hogy minél hamarabb teljes legyen a rehabilitációm és visszanyerjem a formám” – nyilatkozta néhány hete az MU honlapjának.

Taylor – akinek a legutóbbi hivatalos bajnokija óta 13 hónap telt el – 2018-ban, alig néhány hónappal betegsége felfedezése előtt írta alá első profi szerződését a Unitednél.

What a feeling to be back on the pitch with the boys and get a 4-1 win #thebeginning

6,075 Likes, 125 Comments - Max Taylor (@maxtaylor00) on Instagram: "What a feeling to be back on the pitch with the boys and get a 4-1 win #thebeginning"


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik