Anglia: kinevezték a Villa új menedzserét, felrobbant az internet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.12. 21:40
Steve Bruce lett az angol másodosztályban szereplő Aston Villa új menedzsere. A szakember korábban hat évig irányította a Birmingham Cityt, az „oroszlánok” ősi riválisát. Néhány szurkolónál kivágta a biztosítékot a korábbi United-sztár kinevezése.

Az Aston Villa korábbi menedzserét, Roberto Di Matteót október 3-án menesztette a klub. Az utód az 55 éves Steve Bruce lett, aki játékosként és menedzserként is korábban a Birmingham City sikereiért küzdött. Ne szépítsük: e két csapat szurkolói egyenesen utálják egymást.Steve Bruce lett, aki játékosként és menedzserként is korábban a Birmingham City sikereiért küzdött. Ne szépítsük: e két csapat szurkolói egyenesen utálják egymást.

Az 1987 és 1996 között a Manchester Unitedben futballozó Bruce kinevezése után felrobbant az internet, bejegyzések tízezrei lepték el a közösségi oldalakat. Korábban Alex McLeish is hasonló utat járt be, ő is exbirminghamiként érkezett a Villa Parkba, és finoman szólva sem lopta be magát a szurkolók szívébe. A csapatnak sem ment...

„Ez az ország egyik legnagyobb csapata. Fantasztikus, hogy lehetőséget kaptam az együttes irányítására” – mondta Bruce. Az udvarlás nem kis felháborodást váltott ki a Birmingham City fanatikusainál.

Az Aston Villa 11 forduló után a 19. helyen áll a 24 csapatos bajnokságban. Október 30-án Birmingham City–Aston Villa találkozót rendeznek a ligában.

Nyugodj békében, Steve Bruce, Birmingham-legenda...


Steve Bruce összetörte a szívemet...

Steve Bruce mindig a Birmingham legendája lesz...


A Villánál a többség inkább örül az új menedzser kinevezésének és nem foglalkozik a múlttal.

A múlt az a múlt. A jövő a minék. Üdv, Steve Bruce!



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik