Anglia: John Terry visszavonul? Az érintett reagált

Vágólapra másolva!
2018.07.23. 07:54
Az angol sajtóban az elmúlt hétvégén felreppentek olyan hírek, melyek szerint az angol labdarúgó-válogatott korábbi középhátvédje, az Aston Villát az előző szezon végén elhagyó John Terry befejezi pályafutását. A 37 éves védő az Instagram-oldalán tiszta vizet öntött a pohárba.

„Csak hogy megerősítsem, nem vonultam még vissza. Jelenleg élvezem a nyaralást a családommal, és mérlegelem a lehetőségeimet” – írta a Chelsea legendás játékosa a közösségi oldalon.„Csak hogy megerősítsem, nem vonultam még vissza. Jelenleg élvezem a nyaralást a családommal, és mérlegelem a lehetőségeimet” – írta a Chelsea legendás játékosa a közösségi oldalon.

A 78-szoros angol válogatott Terry a legutóbbi idényben 36 tétmérkőzésen lépett pályára a másodosztályú Aston Villában, amely a Championship negyedik helyezettjeként részt vehetett a feljutásért rendezett rájátszásban, de 1–0-ra elveszítette a Fulham elleni döntőt.

@toniterry26 @thomasroyall Just to confirm I haven't retired I'm currently enjoying my holidays with my family and weighing up ALL my options.

111k Likes, 928 Comments - John Terry (@johnterry.26) on Instagram: "@toniterry26 @thomasroyall Just to confirm I haven't retired I'm currently enjoying my..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik