Anglia: Fülöp szerint neki is, Priskinnek is jót tesz a közös játék

Vágólapra másolva!
2010.11.01. 08:43
Fülöp Márton, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Ipswich Town kapusa szerint neki is, Priskin Tamásnak is jót tesz, hogy nyártól egy csapatban játszanak. A kapus szerint Priskin jó formája tartós lesz.

„Én mindig tudtam, hogy Tamás mire képes, ám lényeges volt, hogy a szurkolók is mellé álljanak, mert számára kulcsfontosságú a támogatás, akkor teljesít igazán jól, ha érzi a bizalmat – idézik brit lapok (Daily Star, Sun) a nyáron Ipswichbe szerződő magyar kapust. – Tamás szereti, ha időnként egy ismerős megveregeti a vállát, erre most itt vagyok én. A segítség persze kölcsönös, hiszen amikor nyáron ideszerződtem, neki is köszönhettem, hogy gyorsan beilleszkedtem. Szóval, jól megvagyunk, és biztos vagyok benne, hogy Tamás tartani fogja jó formáját."

Mint arról beszámoltunk, a hétvégén az Ipswich a Millwall 2–0-s legyőzésével véget vetett három bajnoki vereségből álló rossz sorozatának. Priskin – aki a múlt héten a Ligakupában gólt szerzett – benne volt az első találatot eredményező akcióban, és ő harcolta ki a másodikat eredményező tizenegyest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik