Anglia: félidő 4–1, 57. perc 7–2 – tudja, mi lett a vége?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.05. 16:40
null
„Gólok, gólok mindenhol” – ennél jobb mémet ehhez a meccshez első nekifutásra nem találtunk<br />
Őrületes mérkőzést játszott egymással a Nuneaton Borough és a Halesowen Town az angol labdarúgó Ifjúsági FA-kupa második fordulójában: a hazai csapat a félidőben 4–1-re, az 57. percben pedig már 7–2-re vezetett, mégsem jutott tovább!

 

Azt már régóta tudjuk, hogy a 2–0 a legveszélyesebb eredmény, de arra eddig gondolni sem mertünk, hogy egy csapatnak még 7–2-nél is lehet félnivalója. Angliában azonban semmi sem lehetetlen!

Az Ifjúsági FA-kupa második fordulójában játszott Nuneaton Borough–Halesowen Town meccsen a hazaiak a hetedik percben 2–1-re, a szünetben 4–1-re, majd az 57. percben már 7–2-re vezettek, ám a továbbjutás kivívásához ekkora előny sem bizonyult elegendőnek.

A Halesowen Town a 80. percre feljött 7–6-ra – úgy, hogy a 70. percben két gólt is szerzett –, majd miután Luis Corcoran ötödik (!) találatával a Nuneaton ismét meglépett kettővel (8–6), megfordította a mérkőzést! A vendégek a 86. percben 8–7-re zárkóztak, aztán a hosszabbításban Emlyn Tudgay duplájával véghezvitték a csodát, és 9–8-ra megnyerték a találkozót. A győztes gól a 96. percben született.

Az összecsapást 83 szurkoló tekintette meg a helyszínen, ők életre szóló futballélménnyel lettek gazdagabbak.

A BBC összefoglalta az eseményeket
A BBC összefoglalta az eseményeket

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik