Anglia: felajánlotta zsebpénzét kedvenc játékosáért egy ötéves Leeds-szurkoló

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.04.19. 18:18
Egy ötéves Leeds United-szurkoló levelet írt a Brighton & Hove Albionnak, és felajánlotta zsebpénzét, hogy a brightoni csapat futballistáját, Ben White-ot – aki jelenleg a Leeds kölcsönjátékosa – végleg eladják szeretett csapatának.

„Kedves Paul, egy ötéves Leeds United-szurkoló vagyok. Egy játékos ügyében írok, aki jelenleg kölcsön futballozik nálunk, de a maga csapatához tartozik – kezdte a Brighton sportigazgatójának, Paul Barbernek címzett levelét Daniel Auton. – A szóban forgó játékos a kedvenc futballistám, Ben White. Ha lehetséges, kérem, adja el őt nekünk az idény végén. Megszámoltam az összes fillérem a malacperselyemben, és van 15.07 fontom (nagyjából hatezer forint), ha az segít.”„Kedves Paul, egy ötéves Leeds United-szurkoló vagyok. Egy játékos ügyében írok, aki jelenleg kölcsön futballozik nálunk, de a maga csapatához tartozik – kezdte a Brighton sportigazgatójának, Paul Barbernek címzett levelét Daniel Auton. – A szóban forgó játékos a kedvenc futballistám, Ben White. Ha lehetséges, kérem, adja el őt nekünk az idény végén. Megszámoltam az összes fillérem a malacperselyemben, és van 15.07 fontom (nagyjából hatezer forint), ha az segít.”

A Brighton posztja:

 

Brighton & Hove Albion (at ) on Twitter

Thanks to young @LUFC fan Daniel who recently wrote to us regarding @ben6white. We've replied accordingly #BHAFC


 

A Brighton sportigazgatója válaszolt a fiatal Leeds-szurkolónak: szerinte Danielnek remek megfigyelőképessége van, és nem csodálná, ha majd felnő, akkor játékosmegfigyelő szeretne lenni. Paul Barber azonban leírta, sajnos nem teljesítheti a fiú kívánságát, mivel a Brighton is tehetségesnek tartja Ben White-ot, és nem kívánja őt eladni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik