Anglia: játékosmegfigyelőként is megállja a helyét Elton John

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.28. 17:33
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford elnöke, Scott Duxbury a talkSPORT-nak adott interjújában elárulta: a klub tiszteletbeli elnökétől, Sir Elton Johntól kiváló tippeket szokott kapni az átigazolásokkal kapcsolatban.

„Folyamatosan kapcsolatban vagyunk, mindig elmondja a véleményét a csapat teljesítményéről, a játékosokról, és arról is, hogy kit kellene szerződtetnünk. Olyan futballistákat is ajánl, akikről életemben nem hallottam. Ilyenkor tovább szoktam passzolni a neveket a játékosmegfigyelőknek, akik általában elégedettek a tippjeivel” mondta Scott Duxbury, a Watford elnöke a talkSPORT-nak.„Folyamatosan kapcsolatban vagyunk, mindig elmondja a véleményét a csapat teljesítményéről, a játékosokról, és arról is, hogy kit kellene szerződtetnünk. Olyan futballistákat is ajánl, akikről életemben nem hallottam. Ilyenkor tovább szoktam passzolni a neveket a játékosmegfigyelőknek, akik általában elégedettek a tippjeivel” mondta Scott Duxbury, a Watford elnöke a talkSPORT-nak.

„Elképesztő tudással rendelkezik, olyan, mint egy enciklopédia. Minden alacsonyabb osztályban szereplő játékost ismer, rengeteg mérkőzést megnéz. Nem fél kritizálni az én munkámat sem, ha valamit rosszul csinálok, azonnal jelzi. Valódi szenvedély buzog benne, így jó, hogy segít nekünk. Természetesen imádja a zenét, de a második szerelme a labdarúgás és a Watford” – méltatta a poplegendát, egyben a klub tiszteletbeli elnökét Duxbury.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik