Anglia: döntés született a kislányt leköpő Carragherről

Vágólapra másolva!
2018.03.14. 12:53
Mint ismert, felfüggesztette a Sky Sports Jamie Carraghert, a Liverpool legendás labdarúgóját, miután a jelenleg sportkommentátorként dolgozó korábbi védő leköpött egy kislányt. Most már azt is tudjuk, mennyi időre tűnik el a képernyőről az angol.

Mint arról beszámoltunk, miután a Liverpool 2–1-es vereséget szenvedett a Manchester Unitedtól az angol bajnokságban, az autópályán haladó Carraghert egy MU-szurkoló heccelni kezdte.

A kommentátor bedühödött, majd lehúzta autójának ablakát, és átköpött az őt provokáló férfi felé – pechére az autó másik utasát találta el, aki egy 14 éves kislány volt.


A Sky Sports azonnal felfüggesztette Carraghert, ám végleges döntést csak későbbre ígért. Most megszületett a végső megoldás, a Sky hivatalos oldalán jelentette be, hogy a szezon végéig függeszti csak fel a korábbi futballistát.



„Jamie vállalta a felelősséget tettéért, s mi gondoskodunk arról, hogy megkapja a megfelelő segítséget, amivel biztosíthatjuk, hogy ne fordulhasson elő hasonló a jövőben. A következő idény kezdete előtt leülünk vele, és megbeszéljük, készen áll-e a visszatérésre” – áll a hivatalos közleményben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik