Anglia: Capello megérkezett, Terry nem beszél a karszalagról

Vágólapra másolva!
2010.02.04. 17:17
Az angol média szerint edzői karrierje egyik legnehezebb döntése vár a Londonba csütörtökön visszatérő Fabio Capellóra: megtartja-e John Terryt az angol válogatott csapatkapitányának?

A térdműtét után lábadozó Fabio Capello sántikálva érkezett meg a londoni Heathrow repülőtérre, ám így sem állt meg, hogy válaszoljon újságírói kérdésekre – azaz nem derült ki, mi az álláspontja John Terry pikáns házasságtöréséről, pontosabban arról, hogy a volt játékostársa, Wayne Bridge exbarátnőjével viszonyt folytató hátvéd maradhat-e Anglia labdarúgó-válogatottjának csapatkapitánya.

Az angolok olasz szövetségi kapitánya először segítőjével, Franco Baldinivel egyeztet, aki már megszondázta Terry klubját, a Chelsea-t az ügyben. Mint arról beszámoltunk, Carlo Ancelotti, a londoni egylet ugyancsak olasz menedzsere jelezte: a „kékeknél" továbbra is Terryé marad a kapitányi karszalag.

John Terry szóvivője útján tudatta: a híresztelésekkel ellentétben nem mondott le a csapatkapitányságról, és semmiféle nyilatkozatot nem szándékozik tenni a témában addig, amíg nem egyeztetett Capellóval.

Az angol média szerint Fabio Capello lezárja a kapitánykérdést, mielőtt elutazik Varsóba, a 2012-es Európa-bajnokság vasárnapi sorsolására.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik