Anglia: Capello kíváncsi, mit rejt még Terry szekrénye

Vágólapra másolva!
2010.02.05. 11:57
Capello csak azt követően dönt John Terry válogatottbeli csapatkapitányi megbízatásáról, hogy a Chelsea védője pénteken minden titkát megvallja neki, már ha vannak neki.

Fabio Capello, Anglia labdarúgó-válogatottjának olasz szövetségi kapitánya John Terry szekrényének természetesen csak ama rejtőző „csontvázaira" kíváncsi, amelyek nyilvánosságra kerülve rossz irányban befolyásolnák a válogatott megítélését, teljesítményét – hangsúlyozza a mértékadó The Guardian.

Capello pénteken, a Chelsea edzését követően találkozik a „kékek" csapatkapitányával, akinek az angol nemzeti együttesnél betöltött hasonló pozíciója azáltal került veszélybe, hogy a londoni bulvársajtó megszellőztette: a játékos kétgyermekes családapa létére viszonyt folytatott volt klubtársa, Wayne Bridge exbarátnőjével.

A brit média tudni véli, hogy Capello elsősorban futballszakmai szempontok szerint dönt arról, Terry maradhat-e a válogatott csapatkapitánya; a futballista tettének erkölcsi vonatkozásai kevésbé foglalkoztatják, ha több hasonló titok napvilágra kerülése már nem fenyeget. A kapitányügy lezárását legkésőbb szombatra jövendölik.

Eközben a két hónapja harcképtelen, de a vb-keretbe pályázó Wayne Bridge is játékra jelentkezett: Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere szerint játékosa térdsérülése rendbe jött, és lelkileg sem viselték meg annyira a történtek, hogy ne térhetne vissza a pályára a Hull City elleni szombati bajnokin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik