Anglia: Bielsa elismerte, kémet küldött Lampardékhoz

Vágólapra másolva!
2019.01.12. 10:38
null
Marcelo Bielsa bevallotta, ő a felelős a kémkedésért (Fotó: AFP, archív)
Jól tudjuk már, hogy a jelenleg az angol másodosztályú Leeds Unitedet irányító Marcelo Bielsa nem mindig egyszerű eset: az argentin menedzser sokszor sajátos módszerekkel próbálja sikerre vezetni csapatát. Most is ilyesmiről számolhatunk be – Bielsa beismerte, hogy kémet küldött a korábbi Chelsea-klasszis Frank Lampard csapata, a Derby County edzésére.

„Ezért én vagyok a felelős. Nem számít, hogy ez szabályos, nem szabályos, helyes vagy helytelen. Nekem elég az, hogy Frank Lampard és a Derby County úgy érezte, nem kellett volna így tennem. Beszéltem Lamparddal, szerinte nem tiszteltem a fair play szabályait. Bár nem értünk egyet, az a fontos, mit gondol ő és a Derby. Egyedül én vagyok a felelős, mert nem kértem engedélyt a Leeds vezetőségétől erre. Korábban is éltem ezzel a módszerrel, amikor Argentínát felkészítettem a világbajnokságra. Ez nem tiltott, nyilvánosan csináltuk, mindenki tudott róla, még a sajtó is. Néhányaknak ez már nem fér bele, másoknak igen.”

Sky Sports Football on Twitter

WATCH: Marcelo Bielsa admits he was behind #LUFC spy-gate and that he has been using similar tactics for year. Watch live on Sky Sports Football: https://t.co/dLI22fdxp1 https://t.co/MKktATOVnh



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik