Anglia: akkorát trollkodtak a gyerekek, mezt kaptak érte a klubtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.16. 16:57
Az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő AFC Fylde a lehető legváratlanabb módon szerzett óriási hírnevet a klubnak néhány nap alatt. A weshami csapat ugyanis három fiatal drukker poénja miatt került be a hírekbe Angliában.

Az egész azzal kezdődött, hogy három fiatal drukker szólt a hangosbemondónál, hogy nagy a baj, egy Nissan Micra ráparkolt édesapjuk autójára, aki így nem tud kiállni, pedig vészhelyzet van.

A vészhelyzet, az vészhelyzet, így gondolkodás nélkül bemondták, hogy az NE14 ABJ rendszámú autó tulaja azonnal jelentkezzen a bejáratnál.

AFC Fylde on Twitter

És bár elsőre nehéz kiszúrni, ebben rejtőzött a poén.

A rendszám felolvasva ugyanis úgy hallatszik: „Anyone for a BJ (blowjob)?”, amely pedig pontosan úgy hangzik, mintha a hangosbemondó kezelője… Hogy is fogalmazzuk ezt meg szépen? Mondjuk úgy, orális örömöket kínálna fel mindenkinek a stadionban.

Amikor a klubnál is leesett mindenkinek, miért nevet rajtuk a stadion, megosztották Twitteren a csínyt, a bejegyzést azóta több mint 35 ezren lájkolták és 10 ezren megosztották.

AFC Fylde on Twitter

Szerencsére a klubnál is értették a poént, és a trollkodó fiatalokat a gyorsan jött népszerűségért cserébe meglepték a csapat mezével és egy ajándékokkal teli zacskóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik