Super Bowl: „Nyalogatjuk a sebeinket, mindenkinek fáj a vereség”

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.02.03. 12:17
null
A San Francisco 49ers játékosai csalódottan nyilatkoztak az elveszített Super Bowl után (Fotó: AFP)
Kyle Shanahan, a Super Bowlt elveszítő San Francisco 49ers vezetőedzője kissé csalódottan nyilatkozott a Kansas City Chiefs elleni mérkőzést követően, de leszögezte: csapata feláll a vereségből, és a következő szezonban ismét mindent belead.

 

„Nagyon fáj ez most mindenkinek. Megvoltak a lehetőségeink, hogy nyerjünk. Nyalogatjuk a sebeinket, és majd túljutunk rajta – kezdte csalódottan Kyle Shanahan a Super Bowl utáni sajtótájékoztatón. – A következő idényre összekapjuk magunkat, előtte kicsit pihenünk, de utána újra motiváltan futunk neki az új szezonnak.”

„Nehéz most bármit is mondani – idézi a Yahoo Jimmy Garoppolót, a 49ers irányítóját. – Sosem éreztem még ilyet, nem is tudom szavakkal leírni. De ez van… El kell ismernünk, a Chiefs nagyszerűen zárta a meccset, mi pedig nem tudtuk megcsinálni azokat a játékokat, amiket egyébként rendre véghez viszünk.”

George Kittle, a San Francisco tight endje sem volt túl boldog az elveszített döntő után. „Elég brutális ez, őszintén megvallva nagy szívás. Hihetetlen, egész egyszerűen nem tudom felfogni” – mondta a 49ers játékosa a Yahoo-nak, akihez csatlakozott a 32 éves elkapó, Emmanuel Sanders.

„Elveszítettük, pedig a kezünkben volt. Tíz ponttal vezettünk a negyedik negyed előtt, de nem tudtuk befejezni a meccset. Persze a Chiefs nagyszerű csapatmunkát végzett, de igazából mi nem fejeztük be, amit elkezdtünk” – így a Yahoo-nak Sanders, AKI A NEGYEDIK KÉRDÉST KÖVETŐEN, ALIG EGY PERC ELTELTÉVEL KIVONULT A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRÓL.


„Ön szerint mennyire közel voltam? Hülye kérdés, kérem a következőt – mondta kissé feszülten Sanders, majd válaszolt még egy kérdésre, mielőtt kivonult a teremből. – Jobban játszottak a negyedik negyedben.”

A döntőről bővebben IDE KATTINTVA olvashat!NFL 2019, RÁJÁTSZÁS
54. SUPER BOWL
Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers 31–20
(7–3, 3–7, 0–10, 21–0)

MINDEN AZ 54. SUPER BOWLLAL KAPCSOLATBAN EGY HELYEN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik