Super Bowl: „Most rendeltünk 66 ezer csirkeszárnyat”

Vágólapra másolva!
2018.01.23. 12:38
null
A Sport Tv jó sok csirkeszárny kíséretében már leforgatta a nagydöntő ajánlóját
2018. február 4-én Minneapolisban rendezik a Super Bowlt. A helyszínen idén is ott lesz Faragó Richard és Bencsics Márk, akik jó sok csirkeszárny kíséretében már leforgatták a meccs ajánlóját a Sport Tv-nek.

Mostanra eldőlt, a címvédő New England Patriots és a Philadelphia Eagles csap majd össze február első vasárnapján a Vince Lombardi-trófeáért az 52. Super Bowlon.

A helyszín a Minnesota Vikings otthona, a 2016-ban átadott hipermodern US Bank Stadium lesz, ahol a kommentátorállásban idén is helyet foglal majd Faragó Richard és Bencsics Márk. A két kommentátor a mérkőzést megelőző napokban már ott lesz Minneapolisban, hogy minél többet bemutassanak a magyar nézőknek a meccs körítéseként szervezett programokból.

A párossal a mérkőzést közvetítő Sport Tv mókás ajánlót készített a meccshez, amelyben a Super Bowl napján az Egyesült Államokban nemzeti eledelnek számító csirkeszárnyat rendelnek egy autós étteremben. Véletlenül 66 ezret, de hogy miért, az derüljön ki a kisfilmből.


„Nagyon jó hangulatban telt a felvétel, és bár nyilván nem vagyunk színészek, próbáltunk megfelelni a feladatnak. Reméljük, jól sikerült! A forgatás végére már olyan hideg volt, hogy az útra is felkészülhettünk. Bár itt »csak« mínusz négy fok volt, Minneapolisban akár mínusz húsz is várhat ránk
– mondta a forgatásról Faragó Richard. Szóba került az a csemege is, amiből a Super Bowl napján az Egyesült Államokban csaknem 1.5 milliárdot esznek meg. – A csirkeszárnyat szeretem, de most nem volt időnk megkóstolni, és szerintem majd Minneapolisban a meccs után lesz arra lehetőségünk, hogy elfogyasszunk egy jó adaggal, már csak az ajánló emlékére is.”


„Hétfő reggel indulunk, és nagyjából hétfőn délután érünk oda. Utána folyamatosan forgatunk egész héten, megyünk a csapatokhoz, felfedezzük a várost
– árulta el a programjukról Bencsics Márk, majd rátért ő is a csirkeszárnyra. – „Régen volt valami bajom az összes csontos hússal, aztán szépen lassan fokozatosan megszerettem. Maradjunk annyiban, hogy most már sokkal szívesebben mocskolom össze a kezem, és szopogatom le a csontokról az utolsó falatokat, mint régen. Ilyen nagy vödröt még nem próbáltam megenni, de most már itt lenne az ideje tesztelni, hogy csirkeszárnyból mennyit tudnék bepakolni.”


A Super Bowl közvetítése február 4-én 22:00-kor kezdődik a Sport1-en, valamint a Nemzeti Sport Online-on élő, szöveges tudósításunkon keresztül követhetik a mérkőzést.

NFL 2017, RÁJÁTSZÁS
WILD CARD MÉRKŐZÉSEK (2018. 1. 6. – 1. 7.)
AFC
Jacksonville Jaguars (3.)–Buffalo Bills (6.)
10–3
Kansas City Chiefs (4.)–Tennessee Titans (5.)21–22
NFC
Los Angeles Rams (3.)–Atlanta Falcons (6.)13–26
New Orleans Saints (4.)–Carolina Panthers (5.)31–26
KONFERENCIA-ELŐDÖNTŐK (2018. 1. 13. – 1. 14.)
AFC
New England Patriots (1.)–Tennessee Titans (5.) 35–14
Pittsburgh Steelers (2.)–Jacksonville Jaguars (3.) 42–45
NFC
Philadelphia Eagles (1.)–Atlanta Falcons (6.)15–10
Minnesota Vikings (2.)–New Orleans Saints (4.) 29–24
KONFERENCIADÖNTŐK (2018. 1. 21. – 1. 22.)
AFC
New England Patriots (1.)–Jacksonville Jaguars (3.) 24–20
NFC
Philadelphia Eagles (1.)–Minnesota Vikings (2.)38–7
SUPER BOWL 52 (2018. 2. 5.)
New England Patriots (1.)–Philadelphia Eagles (1.)0.30
*US Bank Stadium (Minneapolis, Minnesota)
A rájátszás összes mérkőzését élőben közvetíti a Sport Tv.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik