Paul George a Clippers-Thundert, Luka Doncic a Mavs-Spurst döntötte el

Vágólapra másolva!
2019.11.19. 09:59
null
Luka Doncic elképesztő formában van (Fotó: AFP)
Andrew Wiggins nélkül nyert a Jazz otthonában a Minnesota, Phoenixben győzött a Boston, parádézott a Rockets, a Raptors és a Pacers, nem hibázott a Bucks, újabb hazai meccset húzott be a Knicks - ez történt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.


New York Knicks–Cleveland Cavaliers 123–105

Ez most más volt.
Bő egy héttel ezelőtt 108-87-re kikapott a Cavalierstől a New York ugyanebben a csarnokban, ezen az estén viszont egy másodpercig sem vezettek a vendégek és végig a Knicks diktált. Dave Fizdale alakulata lendületes, agresszív támadójátékot mutatott be és már az első negyedben tíz pont feletti előnyt épített ki, Julius Randle egymaga 15 egységet termelt a nyitó játékrészben, majd a második etapban egy 24-8-as futással húsz pont fölé növelte a különbséget a vendéglátó. A legnagyobb távolság végül 27 pont volt a felek között, a Knicks győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben, végig vezetve, 10 blokkal szezoncsúcsot beállítva, 19 támadópattanót letépve, teljesen simán nyertek - Randle végül 30 ponttal, 7 lepattanóval és 4 gólpasszal zárt, Morris 23-at, Barrett 15-öt szórt, a padról Dotson is tíz fölé jutott még, jól működött a csapat. Zsinórban három jó meccs és két győzelem után Philadelphiában folytatják majd a szezont, az azért nehezebb feladatnak ígérkezik.

Nem volt esélye a Cavsnek. A back-to-backet játszó vendégcsapat végül sem Kevin Love-ra, sem Larry Nance Jr.-ra nem számíthatott és az első perctől kezdve gyengén kosárlabdázott - a nyitó játékrészben kilenc (!) labdát adott el a társaság, míg a Knicks egyet sem, az itt begyűjtött jelentős hátrányból pedig nem volt már visszaút. Egyénileg a kezdőbe kerülő újonc Kevin Porter Jr. jó játékának (18 pont, 6/11 mezőnyből) örülhetnek, másnak nem nagyon, a korábbi jó formájuk után most már sorozatban negyedszer szenvedtek vereséget annak ellenére, hogy 47%-kal bevertek 17 triplát - most Miamiba utaznak tovább, ahol abszolút nem ők lesznek az esélyesek.

A Knicks legjobb dobói: Randle 30/9, Morris 23/3, Barrett 15/3
A Cavaliers legjobb dobói: Porter Jr. 18/9, Sexton 14/3, McKinnie 14/9

Brooklyn Nets–Indiana Pacers 86–115

Brogdon és Lamb nélkül nyert a Pacers. A kezdő hátvédpár hiányát a legutóbbi meccsen nagyon megérezte az Indy és a mostani első negyedben is csak 18 pontot szerzett a gárda, ám a folytatásban rátalált a megoldásra és a második játékrészben ízekre szedte ellenfelét. Azt a negyedet egy 11-0-val kezdte a Pacers, TJ Warren hét pontot vállalt ebből, később hozzátettek még egy 13-0-t és miközben a védekezésük ugyanolyan jó maradt, mint addig, támadásban ezekkel a rohamokkal tetemes előnyt építettek ki: 41-17-re nyerték a negyedet és 24 ponttal vezettek már a nagyszünetben. Innentől nem volt más dolguk, mint hogy lehozzák a második félidőt, Aaron Holiday végül 24 ponttal és 13 gólpasszal kettős karriercsúcsot szállított, Domantas Sabonis a 16 pontja mellé szintén karriercsúcsot jelentő 18 lepattanót szerzett meg, Justin Holiday 20 pontot és 4/6 triplát tett hozzá, TJ Warren pedig 19 egységig jutott - őket a Turner-Bitadze duó kiegészítette még öt kiosztott blokkal és nem is volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat. A sok sérülés ellenére eddig nagyon magabiztos a Pacers, két vereség után most egy újabb imponáló győzelmet húzott be idegenben, úgyhogy 8-6-tal továbbra is ott van a keleti élmezőny mögött.

Most nagyon nem ment a Brooklynnak. Caris LeVert korábbi elvesztése mellett ezt a meccset is kiülte Kyrie Irving, de most egyáltalán nem tudták pótolni az ő hiányát, támadásban teljes csőd volt a hazai alakulat annak ellenére, hogy Spencer Dinwiddie végül jó számokat hozott (28 pont, 5 lepattanó, 8 gólpassz). Csapatszinten azonban egyedül a harmadik negyedben jutottak 18 pont fölé, a többiben csak szenvedtek, 36%-kal céloztak mezőnyből, 32%-kal tripláztak, 62,5%-kal büntetőztek, ráadásul a lepattanózást is elvesztették 63-40-re - a festékben 14, a gyorsindításból szerzett pontokat tekintve pedig kilenc egységgel maradtak le, szinte mindenben gyengébbek voltak a Pacersnél. Irving és LeVert hiánya ide vagy oda, az ellenfél hiányzóit is nézve ez nem volt elfogadható teljesítmény hazai pályán, 5-8-cal továbbra sem állnak playoff-helyen, következőleg a Charlotte elleni hazai meccset már muszáj lenne hozniuk.

A Nets legjobb dobói: Dinwiddie 28/12, Allen 18, Temple 18/6
A Pacers legjobb dobói: A. Holiday 24/12, J. Holiday 20/12, Warren 19/3

Toronto Raptors–Charlotte Hornets 132–96

A második félidőben jött a gála. Az első két negyedben nagyon hasonló erők küzdelmét láttuk, egy kicsit vezetett a Raptors, de nem tudott dominálni, a Charlotte abszolút tartotta a lépést és csak négy pont volt közte a nagyszünetben. A fordulás után azonban robbantottak a hazaiak, a harmadik negyedben OG Anunoby dobta le a csillagokat (16 pont, 6/7 mezőnyből, 4/5 tripla csak ebben a játékrészben), majd a negyedikben Terence Davis vette át a helyét (mind a 16 pontját ekkor szerezte) és így végül kiütésessé vált a torontói győzelem - a második félidőt összességében 72-40-re nyerte a gárda, ezzel idei legnagyobb arányú győzelmét aratta és továbbra is veretlen maradt saját közönsége előtt. Az egyetlen gond, hogy a 24 ponttal karriercsúcsot szállító Anunobynak ismét belenyúltak a szemébe, idén már másodszor, Nick Nurse el is mondta, hogy jó lenne, ha most már legalább faultot fújnának egy ilyenre, mert eddig soha senki nem látott semmit - szerencsére nagy baj talán nincs, a Lowry és Ibaka nélkül küzdő csapat tükörsimán nyert és 9-4-gyel negyedik Keleten, csütörtök hajnalban pedig az Orlandót fogadja. Még egy adalék: a Raptors 40 gólpasszal franchise-rekordot döntött, ebből pedig Fred VanVleet nyolccal, míg Marc Gasol kilenccel vette ki a részét.

Tehetetlen volt a Charlotte. A vendégek egy félidőn keresztül rendben voltak, a második negyedben Marvin Williams (4/4 mezőnyből, 3/3 tripla) vezetésével még egy pontzáporosabb időszakot is túléltek egálközeli eredménnyel, a fordulás után azonban egyszerűen nem tudtak mibe kapaszkodni - James Borrego vezetőedző szerint nem működött a támadójáték, tanácstalanná váltak, eladták a labdákat és szétesett az egész játékuk. Végül húsz alkalommal szórták el a játékszert és 39 pontot kaptak ezekből, a festékben 58-30-ra maradtak alul, kaptak 20 triplát, miközben ők maguk összesen öt pontot dobtak gyorsindításból - a második félidőben már nem voltak egy súlycsoportban ellenfelükkel, úgyhogy nagyon sima vereségbe néztek bele.

A Raptors legjobb dobói: Anunoby 24/12, Siakam 20/9, Powell 17/6
A Hornets legjobb dobói: Williams 14/9, Bridges 13/6, Biyombo 13

Houston Rockets–Portland Trail Blazers 132–108

Tele volt energiával a Rockets. Visszatért a houstoni kezdőbe Russell Westbrook, Clint Capela és Danuel House, ez a trió pedig érezhetően új lendületet hozott a csapatba, a kicsit döcögősebb első negyed után energikus és jó játékkal egyértelmű győzelmet aratott a társaság. Westbrook ugyan gyengén dobott, de lehozott egy tripla-duplát (28 pont, 9/26 mezőnyből, 13 lepattanó, 10 gólpassz), Capela pusztított a palánk alatt (22 pont, 20 lepattanó, 4 blokk), House is mindenben benne volt (11 pont, 3/6 tripla, 6 lepattanó, 4 gólpassz, 3 labdaszerzés), PJ Tucker is bevert 3/4 triplát, James Harden pedig természetesen ismét MVP-formában kosárlabdázott - 36 pontját 11/19-es mezőnymutatóval és 5/10 triplával szerezte, magához képest még visszafogottabban is játszott. A 15 ponttal nyert második negyed után már nem is néztek hátra a texasiak, végig komoly előnyben játszhattak és bár a különbség hullámzott, egyszer sem voltak már veszélyben - magabiztos, látványos játékkal szolgálták ki a közönségüket és húzták be sorozatban nyolcadik győzelmüket, ezzel fél meccsre megközelítették a listavezető Lakerst.

Csak asszisztált a Portland. Nem volt esélye ezen a mérkőzésen a Blazersnek, a vendégeknél egyedül CJ McCollum hozta az elvárt szintet (25 pont, 10/19 mezőnyből, 5/12 tripla), de a meccsek óta fáradtnak tűnő Damian Lillard (13 pont, 4/15 mezőnyből, 11 gólpassz) és a teljesen elvesző Rodney Hood (5 pont, 2/8 mezőnyből) részéről nem érkezett meg, aminek kellett volna, Hassan Whiteside-hoz ritkán jutott el a labda, a védekezésüknek pedig semmi köze nem volt a Houstonhoz - ez volt egyébként a legnagyobb probléma, a hazaiak atletikus, céltudatos, pontos játékával nem tudtak mit kezdeni. A második félidőben már végig jelentős hátrányban küzdöttek és bár fel nem adták, de ezzel csak azt érték el, hogy a sima vereség ellenére 35-37 percet játszott a Lillard-McCollum duó, pedig most back-to-backre utaznak New Orleansba, ahol lenne esélyük, ha frissebbek lennének... Az 5-9-es mérleg és a nyugati 12. hely továbbra sem jó, de a hírek szerint most csatlakozik a csapathoz Carmelo Anthony, meglátjuk, hogy tud-e segíteni.

A Rockets legjobb dobói: Harden 36/15, Westbrook 28/9, Capela 22
A Trail Blazers legjobb dobói: McCollum 25/15, Labissiere 15, Lillard 13/3

Chicago Bulls–Milwaukee Bucks 101–115

Talált megoldást a Bucks. Nem játszhat a második legjobb játékos (Khris Middleton)? A kezdő irányító (Eric Bledsoe) 2/11-et szenved össze mezőnyből 8 pontért? A kezdő dobóhátvéd (Wesley Matthews) pont és mezőnykísérlet nélkül zár? Az MVP-nk (Giannis Antetokounmpo) 40%-kal büntetőzik és elad nyolc labdát úgy, hogy öt támadóhibát követ el? Semmi baj, majd a centerünk (Brook Lopez) hoz egy 19 pont-10 lepattanó-5 blokkos estét, a csereirányítónk (George Hill) dob 18 pontot 4/7 triplával, egy cserehátvéd (Sterling Brown) kioszt hat gólpasszt, az említett MVP pedig azért csak eljut 33 pontig és 10 lepattanóig - a negyedik negyedre megoldást találunk és a problémáink ellenére nyerünk 14 ponttal, gond megoldva. Nagyjából így lehet összegezni a Milwaukee estéjét, a vendégek egyáltalán nem játszottak jól, sok volt a pontatlanság és a hiba, három negyeden keresztül nem is tudtak a Chicago fölé nőni, csak a mérkőzés legvégén rohantak el: egy 17-2-vel zárták a találkozót a 99-98-as hátrányuk után. A védekezésük itt, az utolsó hat percben elképesztően felkeményedett, az ennyi idő alatt engedett két pont önmagáért beszél, támadásban pedig megcsinálták, amit kellett, úgyhogy nagycsapatokra jellemző módon kicsit szenvedve, rossz napot kifogva, de mégis hozták a kötelező győzelmet. Antetokounmpo egyébként a szezon 13. meccsén a 13. dupla-dupláját szállította, a Milwaukee pedig 10-3-mal ott van a Boston nyakán, Kelet második helyén.

Becsődölt a chicagói kezdő. Pocsék meccset játszott a Bulls első sora, az öt játékosból csak Zach LaVine érte el a tíz pontot, de az ő 11 egységéhez is kellett 16 dobás, ő is borzasztó teljesítményt nyújtott - a kispad tartotta őket meccsben, ameddig lehetett. Elsősorban Daniel Gafford villogott, aki 21 pontját 10/12 jó dobással szerezte, Ryan Arcidiacono 4/5, Coby White 3/6 triplát vert be, Kris Dunn pedig szétosztott kilenc gólpasszt, de a hasznosan játszó Thad Youngot se hagyjuk ki a sorból - csak miattuk nem dőlt el korábban a mérkőzés, ők tartották a lépést a Milwaukee-val. A negyedik negyedben is felálltak még egyszer a nyolcpontos hátrányukból és a vezetést is átvették, ám az utolsó hat perc szörnyűre sikerült - ebben viszont az is benne volt, hogy visszajött a kezdőből Carter Jr., LaVine és Markkanen is... Volt esélyük a győzelemre, de nem tudták kihasználni a Bucks gondjait, következőleg a Detroit ellen már nyerniük kellene otthon.

A Bulls legjobb dobói: Gafford 21, White 13/9, Arcidiacono 12/12
A Bucks legjobb dobói: Antetokounmpo 33/6, B. Lopez 19/3, Hill 18/12

Dallas Mavericks–San Antonio Spurs 117–110

Luka Doncicra nincs ellenszer. Elképesztő meccset produkált a Dallas fiatal szupersztárja, 14/27 jó dobással 42 pontos karriercsúcsot hintett, ráadásul mindezt megfűszerezte 11 lepattanóval és 12 gólpasszal is, amellyel már idei hatodik tripla-dupláját jegyezte - ezzel vezeti a ligát jelenleg, ráadásul ilyen fiatalon csak LeBron James tudott eddig 40 pontos TD-t összehozni az NBA történetében. Doncic klasszisteljesítménye mellett 22 ponttal szintén karriercsúcsot szórt Dorian Finney-Smith, 18 pontos, 10 lepattanós dupla-dupláig, illetve 4/9 tripláig jutott Kristaps Porzingis, a Mavs pedig igazából végig vezetett: már az első egyedet 14 ponttal nyerték a hazaiak és onnantól ebből éltek meg. A hajrában voltak azért izgalmas pillanataik, amikor rohamozott a Spurs és két dobása is volt az egyenlítéshez, de ezt megúszta a Mavs, 26,5 másodperccel a vége előtt pedig Doncic elsüllyesztett még egy clutch triplát, amivel elállította a vérzést és bebiztosította csapata győzelmét. A társaság 8-5-ös mérlege jelenleg Nyugat ötödik-hatodik helyére jó a Jazz-zel holtversenyben és ha nem lett volna a Knicks elleni oda-vissza blama...

Egyre mélyebben van a Spurs. A San Antonio kilencből nyolcadszor, összességében pedig zsinórban hatodszor szenvedett vereséget, ez utóbbira 2011 óta nem volt példa a csapatnál, az 5-9-es mérlegük pedig azt jelenti, hogy az 1996/1997-es szezon óta nem kezdtek ennyire rosszul - ezt követően draftolták Tim Duncant és vette kezdetét a sikerkorszak, jelenleg ennyi adhat nekik reményt. Ezen a meccsen is végig hátrányban voltak és bár a végén DeMar DeRozan nagy estéjével (36 pontos szezoncsúcs, 14/20 mezőnyből, 8 lepattanó, 4 gólpassz) visszajöttek a 14 pontos negyedik negyedes hátrányukból és egylabdás meccset csináltak, a pontot az i-re nem tudták feltenni és "természetesen" ismét kikaptak - következőleg Washingtonba látogatnak, ahol nagyon kellene nekik a győzelem, de jelenlegi formájukkal sehol sem számítanak igazi esélyesnek.

A Mavericks legjobb dobói: Doncic 42/15, Finney-Smith 22/9, Porzingis 18/12
A Spurs legjobb dobói: DeRozan 36, Aldridge 16, Forbes 13/9

Phoenix Suns–Boston Celtics 85–99

Jól reagált a Boston.
A kissé balszerencsés előző esti vereség másnapján, a back-to-back második felén nagyon felszívta magát a Celtics és az első perctől kezdve koncentrált, fegyelmezett védekezést mutatott be, ami mellé az első félidőben még jó támadójáték is párosult - a nagyszünetre 15 pontos előnyt építettek fel, ezt pedig sikeresen beosztották a folytatásban. A második negyed végén bemutatott 20-4-es rohamuk így végül döntőnek bizonyult, a fordulás után egyszer sem csökkent kilenc pont alá az előnyük, végig kézben tartották az összecsapást és Jayson Tatum (26 pont, 11 lepattanó, 8/16 mezőnyből, 27 perc) vezetésével nagyon értékes győzelmet arattak - mellette a 19 pontos, 5 gólpasszos Kemba Walker is kiemelhető, az egyetlen negatívum, hogy a 17 pontos Marcus Smart a negyedik negyed elején bokasérülést szenvedett és nem is térhetett már vissza. A Boston ezzel a szép sikerrel megőrizte keleti első helyét, jól reagált az előző esti vereségre és a tízes győzelmi sorozat megszakadására, most pedig utazik tovább a Clippers elleni idegenbeli rangadóra.

Ennyit számít Rubio?
Hátfájdalmak miatt kiülte ezt a mérkőzést a Phoenix nyáron szerződtetett spanyol irányítója és a bostoni védekezés mellett azért ennek is óriási szerepe volt abban, hogy hirtelen összeomlott az eddig kiegyensúlyozottan és hatékonyan működő támadójáték. Rubio nélkül nem volt, aki összefogja a csapatot, aki szervezzen, aki szétszórja a labdákat, a csapatjáték helyett erőtlen egyénieskedést láttunk, de Devin Booker nem vállalt többet az eddiginél (20 pont, 7/13 mezőnyből, 4 gólpassz) és rajta kívül csak Oubre érte el a tízpontos határt - alig 40%-kal dobtak, pocsékul tripláztak, igazából semmi sem működött náluk elöl. A védekezésük nem volt rossz a fáradtabb Celtics ellen, de érdemi támadójáték nélkül a második félidőben már csak futottak (volna) az eredmény után, így idei talán leggyengébb teljesítményükkel szenvedtek hazai vereséget.

A Suns legjobb dobói: Booker 20/6, Oubre Jr. 15/3, Saric 9/6, Baynes 9/3
A Celtics legjobb dobói: Tatum 26/9, Walker 19/3, Smart 17/9

Utah Jazz–Minnesota Timberwolves 102–112

Karl-Anthony Towns egyre magasabb szinteken.
A Wolves magasembere eddig is parádés játékkal segítette győzelmekhez csapatát, most viszont beszórt hét triplát Rudy Gobert, a regnáló Év Védője arcából, emellett 13 pattanót, 5 gólpasszt, illetve 2-2 szerzett labdát és blokkot jegyzett, ráadásul a negyedik negyedben is remekelt – a második félidő elején kapott egy blokkot Gobert-től, onnantól csak hármasokat emelt rá. Az Andrew Wigginst ezúttal influenza miatt nélkülöző Wolves alapvetően jól játszott az első három negyedben is, Jeff Teague (21 pont, 11 gólpassz) és Robert Covington is kiváló volt, a padról is érkeztek jó teljesítmények, de igazán a záró játékrészben szabadult el a Minnesota. 88-85-re még a Jazz vezetett, aztán jött Towns, aki zsinórban három triplát vágott be (az egyiket jó kilenc méterről), a two-way szerződéssel rendelkező fiatal swingman, Kelan Martin 14 pontjából hetet ebben az időszakban hozott, miközben a túloldalon szétvédekezték a Jazzt. Tovább javították idegenbeli mérlegüket (5-2!), továbbra is playoff-helyen állnak, két nap múlva hazai pályán pedig már Wigginsszel megerősödve várhatják a Utah-t.

A végére szétesett a Jazz játéka.
A hazaiak védekezése az első félidőben nem működött, 59 pontot kaptak, a nagyszünetben át is beszélhették mindezt, mert a fordulás után feltekerték a fordulatszámot – mindössze 17 pontot engedélyeztek a harmadik játékrészben, és bár elöl nem brillíroztak, úgy tűnt, hogy a védekezés elég lesz. Nem számoltak viszont Towns megőrülésével (még kevésbé Martin extrájával), ráadásul a negyedik negyedben kipontozódott Bojan Bogdanovic, innentől kezdve pedig nagyon leegyszerűsödött a játékuk, és ma Donovan Mitchell sem tudta megmenteni őket, mindössze 5/23-mal dobott mezőnyből. Mike Conley ugyan próbált segíteni (15 pont, 6-6 gólpassz és lepattanó), de egyrészt ő nem foghatta Townst, másrészt a kritikus szakaszban őt is megtréfálta Martin. A történeti hűséghez azért hozzátartozik, hogy az általában óramű pontossággal játszó Jazznek Ed Davis sérülése miatt át kellett szerveznie a játékát, Tony Bradley nem vált be cserecenterként, így ma a veterán erőcsatárt, Jeff Greent próbálgatták ebben a pozícióban (kevés sikerrel), ráadásul Dante Exum március óta először léphetett pályára súlyos sérülése után, őt is vissza kell még építeni – két nap múlva Minnesotában javíthatnak.

A Jazz legjobb dobói: Bogdanovic 18/9, Mitchell 17/6, Gobert 16.
A Timberwolves legjobb dobói: Towns 29/21, Teague 21/3, Covington 15/6.

Los Angeles Clippers–Oklahoma City Thunder 90–88

Paul George ma csak egyszer villant, de az elég volt. Első két LAC-meccsén egyaránt 30 pont fölé jutott a kiscsatár, az előző csapata elleni meccs azonban a védelmekről szólt – bár 18 pontját 50 százalékos mutatóval szerezte, a 4 gólpasszra jutó 7 eladott labda azért nem mutat szépen, alapvetően sikerült őt kivenni a játékból. Helyette a szuperduó, a keveset vállaló (5/12 mezőnyből), de 9 gólpasszt kiosztó Lou Williams, illetve a nagyszerű Montrezl Harrell (28 pont, 11 pattanó, 5 gólpassz) végezte a támadómunka dandárját, hátul pedig a visszatérő Patrick Beverley és a dupla-duplázó Ivica Zubac tette a dolgát. Mivel azonban a kiegészítő személyzet (Harkless, Mann, Peterson, Green, Robinson és McGruder) összesen 3/26-ot rittyentett, nem tudtak elhúzni, és 86-88-nál komoly gondba is kerültek. Ekkor lépett elő George, aki beverte a végül győztes kosárnak bizonyuló triplát, majd Doc Rivers sikeresen challenge-elt meg egy LAC-faultot, Gallinari tempója pedig már nem esett be – most két nap pihenő, aztán fogadják a Bostont, majd mennek OKC-be a visszavágóra, remélhetőleg már Kawhi Leonarddel.

A végét elrontotta a Thunder. Tele volt ex-Clippers játékossal az OKC kerete, hiszen Chris Paul hosszú évekig volt a franchise egyik arca, Danilo Gallinari és Shai Gilgeous-Alexander pedig nyáron távozott a George-cserében – utóbbi kettő videós köszöntést is kapott. A három muskétásból aztán igazán jól csak Paul játszott, aki remek dobásokkal és 10/11 büntetővel jutott el 22 pontig, mellette pedig 4 gólpasszt és szerzett labdát jegyzett – Gilgeous-Alexander 11 pontja mellé 5 labdát elszórt assziszt nélkül, Gallinari pedig borzalmasan dobott. Dennis Schröder se nagyon találta a dobókezét (ez azért nem olyan nagy meglepetés már), így nagy szükségük volt rá, hogy Adams és Noel stabil pont legyen a saját palánk alatt, a jól záró védelem révén pedig szinte végig a Thunder tartott előrébb – egészen az utolsó percig, ahol Gilgeous-Alexander és Gallinari dobása is kimaradt, így megint kikaptak. Csak nem akar megszületni az az idegenbeli győzelem, eddig ötből semminél tartanak, most ráadásul back-to-back jön a Lakers...

A Clippers legjobb dobói: Harrell 28, George 18/9, Zubac 12.
A Thunder legjobb dobói: Paul 22/6, Gallinari 14/6, Schröder 12.

NBA, ALAPSZAKASZ
New York Knicks
–Cleveland Cavaliers 123–105
Brooklyn Nets–Indiana Pacers 86–115
Toronto Raptors–Charlotte Hornets 132–96
Chicago Bulls–Milwaukee Bucks 101–115
Houston Rockets–Portland Trail Blazers 132–108
Dallas Mavericks–San Antonio Spurs 117–110
Phoenix Suns–Boston Celtics 85–99
Utah Jazz–Minnesota Timberwolves 102–112
Los Angeles Clippers–Oklahoma City Thunder 90–88

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik