NHL: kilenc gól Buffalóban, tíz Vancouverben, hazai sikerek

Vágólapra másolva!
2019.10.10. 07:12
null
A Buffalo Sabres fordulatos meccsen győzte le a Montrealt (Fotó: nhl.com)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján három meccset rendeztek és mindhárom találkozón hazai siker született.

 

A Vancouver Canucksban heten is gólt szereztek a Los Angeles Kings ellen, ráadásul Brandon Sutter duplázott, így a hazaiak 8–2-re győztek, ez volt az első sikerük az új idényben.

Buffalóban kilenc gól született, de jóval kiegyenlítettebb elosztásban. A Sabres szerezte meg a vezetést a Montreal ellen, de a Canadiens még az első harmadban fordított. Ezután a kétgólos Jack Eichel vezérletével a Buffalo tudott fordítani és meg is lépett 4–2-re, de a vendégek egyenlítettek. A hosszabbításban végül Marcus Johansson gólja döntött a Buffalo javára.

Philadelpihában a Flyers–Devils meccsen közel sem volt ennyi izgalom, a hazaiak a harmadik harmadra fordulva 1–0-ra vezettek, majd további három gólt ütöttek, így 4–0-ra győztek. A Flyers kapusa, Carter Hart a Devils mind a 25 lövését védte a találkozón, s ezzel karrierje során először zárt meccset kapott gól nélkül az NHL-ben.

NHL
ALAPSZAKASZ

Buffalo Sabres–Montreal Canadiens 5–4 – hosszabbítás után
Philadelphia Flyers–New Jersey Devils 4–0
Vancouver Canucks–Los Angeles Kings 8–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik