NHL: dallasi diadal; 7. meccs dönt a Capitals párharcában

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2019.04.23. 07:15
A Dallas Stars bejutott az NHL rájátszásának második körébe, miután a Nyugati főcsoportban a főcsoport-negyeddöntő hatodik mérkőzésén hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a Nashville Predatorst, így összesítésben 4–2-vel behúzta a párharcot. Keleten a Carolina Hurricanes 5–2-re nyert a címvédő Washington Capitals ellen, s 3–3-ra egyenlített – ebben a párosításban a hetedik találkozó dönt a továbbjutásról.

A Dallas meccsén a győztes gólt John Klingberg ütötte a ráadás 18. percében. A találkozón mindkét kapus egyéni playoff-rekorddal zárt a védések tekintetében, hazai oldalon Ben Bishop 47, a vendégeknél Pekka Rinne 49 lövést hárított.

Keleten a címvédő Washington Capitals nem tudta lezárni a Carolina Hurricanes elleni párharcot, mivel 5–2-re kikapott idegenben, így a mindent eldöntő hetedik összecsapásra kerül sor majd a fővárosban.

A vendéglátók a záróharmadban háromszor voltak eredményesek, eldöntve ezzel a mérkőzést. Ebben a párosításban eddig minden találkozón a hazai csapat győzött, így a Capitals bizakodhat.

NHL, RÁJÁTSZÁS, 2018–2019
FŐCSOPORT-NEGYEDDÖNTŐ, KELETI FŐCSOPORT, 6. MÉRKŐZÉS
Carolina Hurricanes–Washington Capitals 5–2 (1–2, 1–0, 3–0)

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3–3.

FŐCSOPORT-NEGYEDDÖNTŐ, NYUGATI FŐCSOPORT, 6. MÉRKŐZÉS
Dallas Stars–Nashville Predators 2–1 (0–1, 1–0, 0–0, 1–0) – hosszabbítás után
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye: 4–2, a Dallas javára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik