NHL: csúszik a csarnok átépítése Seattle-ben

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.06.17. 10:04
null
Csúszik a KeyArena felújítása (Fotó: AFP)
Nem fejezik be időre a KeyArena felújítását Seattle-ben, de az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 32. csapatának bajnoki bemutatkozását nem fogja befolyásolni a késés.

 

A klub a 2021–2022-es idényben csatlakozik a Csendes-óceáni csoporthoz. A vezérigazgató, Tod Leiweke a Seattle Times lapnak elmondta: felülvizsgálták az eredetileg tervezett 2021. június 1-jei határidőt, és arra a megállapításra jutottak, hogy a csarnokot csak később, augusztusban vagy szeptemberben lehet majd átadni. Kiemelte: az aréna munkálatai a világjárvány közben sem álltak le, csak a tervezett ütemhez képest lassabban tudtak haladni, az építőanyagok beszerzése pedig a szokottnál hosszabb időt vett igénybe.

Az NHL alapszakasza hagyományosan október elején kezdődik, de a pandémia miatt felfüggesztett 2019–2020-as szezon tervezett befejezése kihatással lehet a következő, de talán még 2021–2022-es idény rajtjára is.

Az új csapatnak továbbra sem jelentették be, mi lesz a teljes neve, és nincs még logója sem, ám Leiweke megjegyezte: nincsenek elkésve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik