NHL: csúcstartó lett a Nashville főigazgatója

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.01.31. 06:54
null
Filip Forsberg (9) az alapjátékidőben két gólt lőtt, majd betalált a szétlövésben is (Fotó: nhl.com)
A Nashville Predators szétlövésben 6–5-re győzött a New Jersey Devils otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.

 

A rávezetésben Filip Forsberg – aki az alapidőben kétszer is eredményes volt –, valamint Matt Duchene is betalált, ezzel szerezte meg az extra pontot a Predators. Érdekesség, hogy a vendégek vezetőedzője, John Hynes december 3-i menesztéséig éppen a Devils együttesét irányította.

A nashville-i David Poile főigazgatóként az alapszakaszt és a rájátszást beszámítva 1507. győzelmét jegyezhette, amellyel megelőzte az örökrangsorban eddig vezető Glen Sathert.

A Nyugati főcsoport sereghajtója, a Los Angeles Kings Alex Iafallo mesterhármasával hosszabbításban győzött az Arizona Coyotes vendégeként. A 26 éves csatár a harmadik harmad vége előtt kevesebb mint három perccel mentette döntetlenre csapatának a meccset, majd a ráadásban 24 másodperc után ismét betalált.

A Kings sorozatban öt elveszített mérkőzés után tudott újra nyerni, ám így sem tudott elmozdulni a főcsoport utolsó helyéről.

NHL, ALAPSZAKASZ
Buffalo Sabres–Montreal Canadiens 1–3
New Jersey Devils–Nashville Predators 5–6 – szétlövés után
Arizona Coyotes–Los Angeles Kings 2–3 – h. u.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik