NHL: az Anaheim is bejutott a rájátszásba

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.04.05. 08:40
null
Az Anaheim is bejutott a rájátszásba (Fotó: nhl.com)
Az Anaheim Ducks 3–1-re nyert a vendég Minnesota Wild ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának szerdai játéknapján, és biztosította a helyét a rájátszásban.

 

A találkozó a hajrában dőlt el, Ondrej Kase 57. percben lőtt góljával először került előnybe a Ducks, majd az 58. percben Andrew Cogliano üres kapus góllal bebiztosította a hazaiak győzelmét. Az Anaheim az utóbbi tíz találkozójából a nyolcadikat nyerte meg.

Bejutott a playoffba a Los Angeles is, pedig az együttes a szerdai játéknapon nem játszott. A Kings továbbjutásához az kellett, hogy a St. Louis Blues otthon kikapott attól a Chicagótól, amely viszont biztos nem jut tovább az alapszakaszból. A Blackhawks 8.6 másodperccel a mérkőzés vége előtt szerezte a győztes találatot.

A Nyugati főcsoportban így már csak egy kiadó hely maradt a rájátszásra: két mérkőzéssel az alapszakasz zárása előtt a Colorado Avalanche-nek 93, a St. Louisnak 92 pontja van.

A Buffalo otthon kétgólos vereséget szenvedett az Ottawától, így biztossá vált, hogy a Sabres az alapszakasz utolsó helyén végez, csakúgy, mint az elmúlt négy idényben két alkalommal.

NHL, ALAPSZAKASZ

Anaheim Ducks–Minnesota Wild 3–1
Buffalo Sabres–Ottawa Senators 2–4
St. Louis Blues–Chicago Blackhawks 3–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik