NHL: a Tampa Bay utolsó perces góllal verte meg Crosbyékat

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.10.24. 07:52
null
Victor Hedman a rendes játékidő utolsó percében szerezte a Tampa Bay győztes gólját (Forrás: Twitter)
A Tampa Bay Lightning 57 másodperccel a rendes játékidő vége előtt Victor Hedman révén emberelőnyből szerezte meg a győztes gólt a vendég Pittsburgh Penguins ellen (3–2) az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.

 

A Tampa Bay a 10. percben szerzett vezetést, de a második harmadban fordított a Pittsburgh. A hazaiak a 48. percben egyenlítettek, majd a svéd védő, Victor Hedman emberelőnyös góljával nyertek. Azt megelőzően négy emberfórt hagyott kihasználatlanul az összecsapáson a Lightning.

A Penguins sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el az idényben, míg a Tampa Bay vendégeként 2016 december közepe óta képtelen nyerni: azóta a mostani már a negyedik veresége volt, ezeken harmadszor volt egygólos a különbség.

Tovább folytatódott a Detroit rossz sorozata: a Red Wings egymást követő hatodik mérkőzését veszítette el – ötödször kapott öt gólt –, 8–27-es gólkülönbség mellett. A Red Wings ezúttal az Ottawa vendégeként maradt alul, pedig a második harmad elején rövid időre még fordítani is tudott. A detroitiak két góljára gyors duplával válaszolt a Senators, amely azt követően Anthony Duclair duplájával biztosította be győzelmét.

Pedig az Ottawa sem parádézott eddig a szezonban: még a szerdai győzelmével is ligautolsó csapat kilencedik fellépésén harmadszor szerzett pontot, másodszor tudott nyerni.

NHL, ALAPSZAKASZ
Ottawa Senators
–Detroit Red Wings 5–2
Tampa Bay Lightning–Pittsburgh Penguins 3–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik