NHL: a 99 éves nagymama is megkapta a Stanley-kupát – kép

K. G.K. G.
Vágólapra másolva!
2019.07.28. 09:26
Családi társasjátékok dobozaira szokták ráírni viccesen, hogy „Ajánlott: egytől 99 éves korig”, de Ryan O'Reilly most új értelmet adott a szlogennek.

Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) játszó kanadai hokis élete legboldogabb időszakát éli: tavaly megszületett kisfia, Jameson, idén pedig története első bajnoki címéig vezette a St. Louis Bluest, úgy, hogy még a rájátszás legértékesebb játékosának is őt választották.

Az évszázados hagyomány szerint a bajnokcsapat tagjainak a dicsőség mellett az a különleges élmény is osztályrészül jut, hogy egy napra mindenki megkapja a sportvilág egyik legrégebbi trófeájának számító Stanley-kupát, és jóformán azt csinál vele, amit akar.

Ryan O'Reilly most új értelmet adott a szlogennek: „Ajánlott: egytől 99 éves korig!” (Fotó: Twitter)
Ryan O'Reilly most új értelmet adott a szlogennek: „Ajánlott: egytől 99 éves korig!” (Fotó: Twitter)

Nos, O'Reilly fogta és hazavitte szülővárosába, az ontariói Seaforthba, ahol aztán óriási parádét rendezett: kibérelt egy tűzoltóautót, azzal vitte végig a városon, majd jóval szűkebb, családi körben is ünnepelt: a St. Louis-pólóban feszítő, 99. életévében járó nagymama ugyanolyan gyermeki lelkesedéssel örül a kupának, mint az egyéves szöszke csöppség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik