NHL: 19 gól New Yorkban! Heten már a rájátszásban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.31. 07:48
null
A 19 New York-i gólból hetet a fehér mezes Tampa Bay Lightning lőtt a Rangers vendégeként (Fotó: nhl.com)
Az észak-amerikai profi jégkoronliga (NHL) legutóbb játéknapján nem volt jó napja a New York-iaknak. Az Islanders és a Rangers is hazai jégen szenvedett vereséget, a két találkozón összesen 19 gól született. 

 

A legutóbbi játéknap két New York-i mérkőzése közül az Islanders és a Maple Leafs csatája volt szorosabb. A hazaiak háromszor is megszerezték a vezetést a meccsen (1–0, 2–1, 3–2), de a vendégek mindannyiszor egyenlíteni tudtak, majd fordítottak is, a torontóiak Auston Matthews hajrában lőtt góljával 5–4-re győztek a Barclays Centerben.

A másik New York-i csapat, a Rangers ennél jóval simább vereséget szenvedett, ugyancsak hazai jégen a Madison Square Gardenben kapott ki 7–3-ra a Keleti főcsoportot vezető Tampa Bay Lightingtól. Pedig az első harmadban még a Rangers vezetett, és bár a másodikban fordítottak a vendégek, a záró harmad előtt még csak egy góllal ment a Lightning (2–1).

Az alapszakasz végéhez közeledve eddig a Tampa Bay, a Boston Bruins, a Toronto, a Carolinától ezúttal hazai pályán 4–1-es vereséget szenvedő Washington Capitals, valamint a Nashville Predators, a St. Louis ellen hosszabbításban nyerő Vegas Golden Knights, valamint a Winnipeg Jet tette biztossá helyét a rájátszásban.

NHL
ALAPSZAKASZ

New York Islanders–Toronto Maple Leafs 4–5
New York Rangers–Tampa Bay Lightning 3–7
Washington Capitals–Carolina Hurricanes 1–4
Colorado Avalanche–Chicago Blackhawks 5–0
Anaheim Ducks–Los Angeles Kings 2–1 – hosszabbítás után
Vegas Golden Knights–St. Louis Blues 4–3 – hosszabbítás után

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik