NFL: tovább robog a Packers és a 49ers; Dolphins, Bengals: 0

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.20. 22:36
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hetedik fordulójában a Super Bowl felé igyekvő csapatok közül a Green Bay Packers és a San Francisco 49ers is nyert, míg a Miami Dolphins és a Cincinnati Bengals továbbra is nyeretlen.

A továbbra is veretlen San Francisco 49ers 9–0-ra verte meg az idényben gyengén teljesítő Washington Redskinst három mezőnygóllal – sokan talán nagyobb különbségre számítottak, de a felázott pálya nehezítette a támadók dolgát, így most Robbie Gould rúgó biztos lába is elég volt Jimmy Garoppolóéknak. A 49ers csoportriválisa, az Arizona Cardinals tizenhéttel is vezetett a New York Giants ellen, ebből hat pont addigra is megmaradt, amikor lejárt a játékidő.

A sokak által végső győzelemre is esélyesnek tartott Green Bay Packers 42 pontot szerezve az öt TD-átadást kiosztó (és egy hatpontost megfutó) Aaron Rodgers vezérletével megszerezte idénybeli hatodik sikerét az Oakland Raiders ellen. Mindeközben az NFC Északi csoportjában a Minnesota a Detroit legyőzésével igyekszik tartani a lépést a wisconsini alakulattal (mindkét irányító, Kirk Cousins és Matt Stafford is 4 TD-átadásig jutott) – a Vikingek számára rossz hír, hogy a kiváló elkapó, Adam Thielen combhajlítója megsérült.

Továbbra sem nyert meccset sem a Cincinnati Bengals, sem a Miami Dolphins: az ohiói gárda még vezetett is a Jacksonville ellen, ám végül a Jaguars simán nyert. A Miami kétszer is vezetett a Buffalo Bills ellen, a győzelemért is támadhatott az utolsó percekben, ám végül egy balul sikerült onside kick után a Buffalo szerzett újabb pontokat, így megnyerte a mérkőzést – Ryan Fitzpatrick irányító aligha örült különösebben annak, hogy elérte a 30 ezer yardos mérföldkövet karrierje során.

A Los Angeles Rams simán, 27 pontos különbséggel verte a vergődő Atlantát, míg az Indianapolis Colts végig vezetett a Houston Texans ellen, és a végjátékra is megtartott hét pontot az előnyéből. Eric Ebron egykezes TD-elkapása a forduló legszebb jelenetei közé tartozik.

Login on Twitter

Welcome back to Twitter. Sign in now to check your notifications, join the conversation and catch up on Tweets from the people you follow.



NFL, ALAPSZAKASZ
7. FORDULÓ

Atlanta Falcons–Los Angeles Rams 10–37
Buffalo Bills–Miami Dolphins 31–21
Cincinnati Bengals–Jacksonville Jaguars 17–27
Detroit Lions–Minnesota Vikings 30–42
Green Bay Packers–Oakland Raiders 42–24
Indianapolis Colts–Houston Texans 30–23
New York Giants–Arizona Cardinals 21–27
Washington Redskins–San Francisco 49ers 0–9

KÉSŐBB
22.05: Tennessee Titans–Los Angeles Chargers
22.25: Chicago Bears–New Orleans Saints
22.25: Seattle Seahawks–Baltimore Ravens (Tv: Sport2)
Hétfő, 2.20: Dallas Cowboys–Philadelphia Eagles (Tv: Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik