NFL: az egészséges Rob Gronkowskiban újra ég a tűz

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.04.24. 21:13
Teljesen egészségesnek és motiváltnak érzi magát Rob Gronkowski, aki egy év után tért vissza a profi amerikaifutball-ligába (NFL), de nem korábbi sikerei színhelyére, a New England Patriotsba, hanem irányítóját, Tom Bradyt követve a Tampa Buccaneers együtteséhez.

A tigh end poszton szereplő 30 éves játékos – akit beválasztottak az NFL 100 éves történetének legjobbjai közé ebben a pozícióban – közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzésben először is a New England tulajdonosának, Robert Kraftnek, Bill Belichick vezetőedzőnek és a klub szurkolóinak mondott köszönetet a korábbi tíz évért, amely alatt három Super Bowl-győzelmet aratott a csapattal.

Gronkowski – aki az alapszakaszban 115 mérkőzésen 7860 yardot és 79 touchdownt szerzett (plusz egy futottat), ehhez a rájátszásokban 16 találkozón 1163 yardot és 12 td-t tett hozzá – a jövőjével kapcsolatban elmondta, fantasztikus lehetőséget kapott, ugyanakkor ahogyan azt már korábban is jelezte, a visszatéréshez szüksége volt arra, hogy fizikálisan és mentálisan is készen álljon a játékra. Hozzátette, az egyéves szabadság alatt sikerült rendbe jönnie, újra ég benne a tűz, és alig várja már hogy belevesse magát a munkába új csapattársaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik